Een gezond en sportief 2009

No Comments

Van onze voorzitter Harry Egberts,

Het surfseizoen zit er al weer even op. Een voor onze club verrassend goed seizoen. Een groot aantal jeugd is op onze trainingsavonden afgekomen. Hiervan zijn veel jeugdleden toegetreden als lid van onze vereniging. Een groot compliment voor de werving van leden, voor de opstaplessen en zeker ook voor de mannen welke de gehele zomer lang de trainingen hebben geleid. Soms wel meer dan 25 jeugdleden op het water is een lust voor het oog. Het geeft ook weer een enorme swing aan onze Surfclub. Daarmee ben je er nog niet. rnEr is altijd veel te doen binnen onze organisatie. Denk maar aan alle wedstrijden leiden, trainingen verzorgen, barbezetting en bevoorrading, schoonhouden van het gebouw, het onderhoud inclusief alle verbeteringen als schilderen enz. enz. rnIedereen heeft ook dit weer zijn steentje bijgedragen dat onze Surfclub is zoals ie nu is. rnAan de veiligheid is ook veel aandacht besteed. Er zijn zwemvesten aangeschaft om de beginners zo veilig mogelijk te leren kennismaken met de surfsport.
De prestaties mochten er dit jaar ook weer zijn. In de wedstrijden binnen en wedstrijden buiten clubverband hebben we weer fantastische prestaties neergezet. U heeft dit allemaal kunnen volgen in de mooie verslagen van Martien. Je kunt ook zien dat we veel getalenteerde jeugd hebben. Hopelijk gaat hier nog eens een nieuwe Fabian of Joeri uit voortkomen.
Onze jeugdleden worden ook steeds actiever waardoor ook het bestuur maandelijks goed wordt geïnformeerd, waardoor we in de organisatie steeds beter worden.
De afgelopen periode is ook veel tijd gestopt in de fondswerving om ons materiaal nog verder te verbeteren. Hier zijn dan ook doelstellingen voor op papier gezet. De eerste berichten welke hierover binnenkomen zijn zeer positief. Ik ga u hierover later meer berichten.
Tot slot wil ik iedereen ontzettend bedanken voor alle inzet in het afgelopen seizoen. En voor ieder van ons een goede – gezellige jaarwisseling en een goed begin van het nieuwe jaar.
Denk aan de conditie in de winter en in 2009 allen weer gezond terug op of aan het water.

Groeten,

Harry Egberts

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment