GPA 2013 “ de 20ste editie”

No Comments

Voor Windsurf Club Aalsmeer, de Windsurf wedstrijd van het Jaar!

Het is een jubileum jaar voor de GPA en willen er met z’™n alleen een feest van maken, omdat het de 20ste edite van de Grote Prijs van Aalsmeer is en omdat de renovatie van ons Club Gebouw klaar is.

Hoe werkt het tijdens de GPA?

Iedereen start tergelijketijd en je vaart, afhankelijk van de catogerie waarin je uitkomt, 1, 2 of 3 ronden om de grote of de kleine baan.

Voor wie is deze wedstijd?

Voor iedereen die gemiddeld of beter, kan windsurfen en op z’™n minst een kruisrak kan varen. Ook zonder wedstrijd ervaring kan en mag je aan deze wedstrijd meedoen.

Wat als je niet kunt surfen?

Geen probleem, er zijn voldoende andere activiteiten, zoals een Kids Club verzorgt door Confettie.nl met allerlei activiteiten van 12 tot 4 uur voor de 3 tot 9 jarigen, SUPPEN* verzorgt door SUPVenture.nl (Doelgroep: tieners, sponsoren, aanhang, club leden die niet meedoen aan de wedstrijd en genodigden), Chillen, mee varen met 1 van de volg boten en een BBQ die verzorgd wordt door Smoke & Grill (BBQ start rond 3 uur).

*De Club heeft eventueel surf pakken te beschikking.

Wat als je kan surfen, maar geen geschikte surfspullen hebt?

Geen probleem, Lucien van Delst biedt je de mogelijkheid om mee te doen met een Kona ONE. Stuur een mail naar info@konaone.nl om een board en een zeil te reserveren. Ter gelegenheid van deze 20e editie van de GPA is de huur voor het materiaal †20,- (normale huurprijs is †30,-) Ook op de club hebben we een paar boards die je kunt gebruiken om mee te doen. Meld je aan bij de wedstrijd commissie voor 1 van deze boards.

Wat kost de deelname?

Deelname kost â€20,- en voor minderjarigen is dat â€10,-. Dat is inclusief de wel bekende appeltaart, een consumptie van de BBQ, een lot voor de tombola met natuurlijk de bloembollen en het GPA 2013 t-Shirt. Tevens is er ook dit jaar weer prijzen geld te winnen!

Wat zijn de categorieën?

Formula / RSX ‘“ Raceboards / Open Klasse / Bic Techno / Kona / Rookies*

* Rookies is de klasse voor mensen zonder wedstrijd ervaring en is onafhankelijk van leeftijd.

De dag indeling
10:00 Aanvang inschrijving: Voor-inschrijving is mogelijk via onze web site http://www.wsca.nl/GPAvoorinschrijving
11:00 Aanvang SUPPEN
11:15 Einde inschrijving
11:30 Schippers meeting
12:00 Aanvang Kids Club
12:30 Start van de Wedstrijd
14:00 ‘“ 16:00 Finish op de wal ( onder voorbehoud)
15:00 Aanvang BBQ
16:00 Einde Kids Club & Einde SUPPEN
16:30 Aanvang Tombola & Prijs uitreiking
18:00 Einde 20ste GPA

Volg de GPA op facebook:

www.facebook.com/gpaalsmeer

Voorbereiding op de GPA voor de jeugd met de Bic Techno Talents Jeugd Training

Robbert-Jan van Velzen, hoofdtrainer van de Bic Techno Talents, komt de dag voor de GPA een jeugd training geven. In principe op Bic Techno’™s. Mocht je zelf geen Bic Techno hebben, er zijn 6 Bic Techno’™s beschikbaar die je kan reserveren. Mochten we meer aanmeldingen hebben, dan gaan we kijken of we toch in de vraag kunnen voorzien. Zo niet, dan kan je op jouw eigen plank meedoen, mits jouw plank een zwaard heeft. Een zeil dien je als deelnemer aan de training, zelf te verzorgen.

Ook jeugdleden van andere clubs zijn van harte welkom, want zijn er wel een minimaal aantal deelnemers nodig.
Wanneer en wat kost het? zaterdag 5 oktober van 10 tot 5 en kost †20 euro per dag.

Opgeven kan via

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment