HOLLAND WINDSURFINGSERIE IN DORDRECHT

No Comments

Windsurfclub Ter Aar
7e Wedstrijd Holland Windsurfingserie
31 augustus 2008
Spaarbekken Dordrecht

HOLLAND WINDSURFINGSERIE IN DORDRECHT

Met nog 2 wedstrijden te gaan beginnen de kampioenskandidaten zich steeds duidelijker af te tekenen. Op het Spaarbekken van Dordrecht stonden 9 Ter Aarse windsurfers aan de start om deze 7e wedstrijd van de Hollandserie zo goed mogelijk te volbrengen. Met een matig windje en flink veel zon was ook ditmaal de Ter Aarse jeugd sterk vertegenwoordigd.

TECHNO JEUGDKLASSE:
In de technoklasse onder 15 scoorde Joris van Essen een mooie 3e plaats vlak voor zijn clubgenoten Jeroen van Dongen (Nieuwveen) als 4e en Kevin Cats (Ter Aar) op een 5e stek. De technoklasse onder 17 was bijna geheel een Ter Aarse aangelegenheid. Maurice van Grasstek (Rijsenhout) werd met een mooie serie afgetekend 1e direct gevolgd door Melvin Rademaker (Zevenhoven) op een knappe 2e Lisette Schoots (Rijnsaterwoude) hoefde maar weinig prijs te geven en eindigde op korte afstand als 4ernOverall winnaar in de technoklasse en vanzelfsprekend eerste in de klasse boven 17 werd Carlijn Vermeulen (Langeraar)

OPEN KLASSE:
In de open klasse was er succes voor Saskia van Smoorenburg (Alphen a/d Rijn) Robbert Jan van Velzen moest na een boeiende strijd dit keer toch zijn meerdere in haar erkennen maar werd wel 2ernSaskia mocht ook nog de prijs als beste dame in ontvangst nemen. Cees van Dongen (Nieuwveen) maakte het succes compleet met zijn prijs als de beste master.

Martien Vermeulen

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment