IJSPEGEL 2017 wedstrijd met zon, regen en hagel

No Comments

De 2017 editie van de IJspegel trofee en Techno Bokaal deed z’n naam weer een beetje eer aan. Zo was de temperatuur de afgelopen jaren niet meer zo laag geweest als afgelopen zondag 5 november.
Dit weerhield de groep deelnemers niet om mee te strijden op de Langeraarse Plassen.

Tecnno Bokaal

Op het spel stond de Techno Bokaal voor de beste jongen en meisje van onder de 17 jaar. De winnares van 2016 had nu beduidend meer  competitie. Het was een spannende strijdt tussen Jara van Tol, Hazel vd Berg, Yva Spekman en Noortje Braam, waarbij  Jara als winnaar van het water kwam. Voor de derde maal op rij mocht Jara de Bokaal voor de dames in ontvangst nemen.

Bij de jongens onder de 17 jaar werd er ook flink gestreden en met name door Lucas Valé en Gijs Jonker om de 2e en derde plaats. Mike Rekelhof  moest flink gas geven om de jongens bij te houden. De eerste plaats werd door de zeer constante gevaren races van Mac Koeleman door hem onbedreigd op geeisd. De zware wissel bokaal verhuist voor een jaartje naar de slaapkamer van Mac.

IJspegel Trofee

Naast de strijd om de Techno Bokaal werd er ook gevaren voor de IJspegel Trofee. Naast de Techno surfers streden daarbij de broers van Grasstek, Sebastiaan en  Maurice  te samen met Gerardo Valé en Eline Reichgelt. De wedstrijdleiding (Martien en Cees) hadden een mooie baan er ingelegd met een boei ronding en de finish nabij de steiger. Voor de supporters was dit wel heel erg leuk.

Snert en Chocomel

In de pauze tussen de 3e en 4e manch (er werden er 5 gevaren) werden de deelnemers getrakteerd op een kop erwtensoep en warme chocolademelk. Alles ging schoon op wat niet verwonderlijk was na de inspanning op het water en de door de regen erg koude 3e manch.
Na de pauze werden er nog 2 manches gevaren, met de prijsuitreiking als sluitstuk. Al met al een geslaagde dag.

Er zijn al wat foto’s opgeladen naar het volgende album; https://photos.app.goo.gl/PqTJmTDWKCaYDNyk2

Voor de uitslag surf naar; https://surfclubteraar.nl/wedstrijden-uitslagen/

 

 

 

 

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment