SHERWIN EN DEMI WINNEN ROOKIEWEDSTRIJD

No Comments

Windsurfclub Ter Aar rnEindklassement rookies –
4e clubwedstrijd
20 september 2009 Langeraarse Plassen

SHERWIN EN DEMI WINNEN ROOKIEWEDSTRIJD

De eerste jaars windsurfers van de Surfclub Ter Aar hebben hun trainingsseizoen succesvol afgesloten. Onder ideale omstandigheden deed iedereen zijn uiterste best een zo’n hoog mogelijke plaats in het klassement te bemachtigen. Luid aangemoedigd door het publiek kregen de surfers de opdracht om 5 keer een speciaal voor hun uitgezette baan te varen.

Sherwin Ghogli bleek een snelle leerling door 4 keer een eerste plaats te varen. Ian Versluis (Ter Aar) deed bijna hetzelfde maar dan vier keer een tweede positie wat hem uiteraard een tweede plaats opleverde. Demi Vonk (Langeraar) deed het fantastisch door vlak achter Ian op de derde plaats te eindigen. Voor Thomas v/d Hoorn (Ter Aar) had de wedstrijd wel wat langer mogen duren gezien het feit dat hij sterk terugvocht. Als de als vijfde geëindigde Daan Vonk (Langeraar) vanaf het begin met het juiste materiaal van start was gegaan had hij zeker een bedreiging voor de kopgroep gevormd. Zesde en tweede meisje werd Jet Maasbach (Aarlanderveen) die in een gezamenlijke strijd nog net haar zus Margot wist voor te blijven. Robin Rekelhof (Nieuwveen) blaasde ook prima zijn partijtje mee als achtste voor Lars van Tol (Ter Aar) met een negende stek. Het zat Milo en Fintan Mc Caffety (Nieuwveen)in hun eerste wedstrijd niet echt mee, door domme pech moesten zij helaas de strijd voortijds staken.
Voorzien van certificaten met daarop hun beoordeling, bekers en aanmoedigingsprijzen gingen de surfers tevreden huiswaarts waarbij het voor sommige wel een erg lange winter wordt.

Martien Vermeulen

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment