STA en Corana maatregelen – Update

No Comments

Beste leden,

Het zal niemand ontgaan zijn dat we momenteel in een ellendige tijd zitten. Als bestuur van Surfclub Ter Aar zijn we genoodzaakt om passende maatregelen te nemen zodat we met elkaar de strijd aan gaan tegen het Corona virus.

Wat is er afgelast?
– Opendag

Wat is er uitgesteld (tot nader bericht)?
– Lessen
– Wedstrijden

Inventarisatie
Wel zouden we graag een inventarisatie willen doen onder de huidige leden, wie er door wil gaan met lessen. Zodat, als het mogelijk is met de gestelde maatregelen, we een idee hebben van de hoeveelheid mensen er op een lesavond zijn. Met het invullen van deze inventarisatie zal je financieel nergens aan vast zitten, het is puur ter inventarisatie. Veranderingen zijn ten alle tijden toegestaan. Hierover krijgen jullie apart bericht via de trainers.

Maatregelen voor het gebruik van de surfkluizen/veldje/kleedkamers
Om verantwoord om te gaan met de ruimte en in afstemming met de gemeente (eigenaar veldje) hebben we de volgende huisregels opgesteld:

– Niet meer dan 1 persoon in de kleedkamer
– Niet meer dan 5 personen op het veldje (inclusief recreanten).
– Stem af met andere leden wie wanneer wil gaan windsurfen, via trainings app.

Deze maatregelen gelden minimaal tot 1 juni. Wat de planning na deze datum is, komen we nog op terug.

Financieel
– Surfkluis
– Contributie
– Lesgeld

Voorstel is om de inning voor de huur van de surfkluizen en de contributie conform afspraak te doen, zoals afgelopen jaren. Sandra, de penningmeester, zal hiervoor een factuur opstellen. Mocht je je willen afmelden, graag voor 1 mei bericht naar secretaris@surfclubteraar.nl.

Lesgeld zal nu niet gefactureerd worden. Dit is zeer afhankelijk vanaf welke datum we kunnen starten, en of we überhaupt dit seizoen wel les kunnen geven onder de omstandigheden. Mocht hier meer duidelijkheid over zijn, wordt u geïnformeerd.

Algemene ledenvergadering 2020
Deze is uitgesteld en we wachten de berichtgeving van de overheid af voor het prikken van een nieuwe datum. Nu is een datum voor 1 juni niet mogelijk met de gestelde maatregelen.

Wij hopen op jullie begrip en medewerking met het uitvoeren van de maatregelen. Merken we dat deze maatregelen niet worden nageleefd zijn we genoodzaakt de kleedkamers te sluiten, surfkluizen te blokkeren en het veldje af te zetten.

Hoop jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd.
Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Vriendelijke groeten,
STA bestuur


Verstuur een bericht naar je vrienden of deel het op in de STA/HWS groep.

Subscribe to our newsletter!

Meer nieuws voor u verzameld