Alles over surfmateriaal

Materiaal

Surfclub Ter Aar heeft 20 Bic Techno 293 OD in haar bezit met bijbehorende reeks zeilen in alle maten (5.8, 6.8, 7.8 en allerlei kinder/beginners zeilen in kleinere maten).
Deze Techno surfsets zijn verworven uit fondsen die onze vereniging steunen. De Techno’s worden zoveel mogelijk ingezet ten behoeve van haar jeugdleden en leden, om het surfen onder de knie te krijgen.
Door gebruik slijt het materiaal en zal de surfclub toch een keer voor vervanging moeten
zorgen. Ook zal schade aan het materiaal gerepareerd moeten worden.
Als vereniging vragen wij een vergoeding, voor het gebruik van het materiaal van de vereniging.

technoboards on beach

Regels

Voor het gebruik en uitlenen van STA Surfmateriaal zijn de volgende regels van kracht:

  1. Er kan gebruik gemaakt worden van clubmateriaal tijdens de lessen en wedstrijden en evenementen georganiseerd door of bij Surfclub Ter Aar. Hiervoor betaalt een lid per lesseizoen, prijzen zijn te vinden op de tarieven pagina
  2. Leden die gebruik maken van lesmateriaal zoals bedoeld onder punt 1 kunnen gratis gebruikmaken van dit materiaal tijdens de door de club georganiseerde wedstrijden en evenementen.
  3. Een lid kan ook buiten de lessen en evenementen van de surfclub gebruik maken van clubmateriaal. Bijvoorbeeld tijdens wedstrijden of andere evenementen binnen Nederland. Hiervoor dient men een aanvraag in waarin een uitlever- en inname datum wordt afgesproken. Dit kan via een mailtje naar bestuur of via de trainers.
  4. Voor extra gebruik van het surfmateriaal worden de volgende kosten in rekening gebracht.
  5. Indien het surfmateriaal niet binnen de afgesproken uitleenperiode is ingeleverd, dan worden de bedragen, onder punt 4 genoemd, voor de extra dagen in rekening gebracht.
  6. De gebruiker van het surfmateriaal zal voor ontstane schade aansprakelijk gesteld worden.

Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer informatie!