Uitnodiging Voorjaars-BBQ Surfclub Ter Aar

No Comments

De temperatuur begint inmiddels langzaam op te lopen en als je goed kijkt zitten in sommige bomen al de lentebloesems. Dit betekent dat het surfseizoen bijna weer van start gaat.

Voordat het zover is willen wij echter de traditionele ‘Winter-BBQ’ niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Vanwege de volledige vernieuwing van onze keuken was het niet mogelijk om de gebruikelijke Winter-BBQ in te plannen, maar wij kunnen jullie via deze weg wel uitnodigen voor de eenmalige Voorjaars-BBQ van Surfclub Ter Aar!

Op zaterdag 8 april 2017 van 17:00 tot 20:00 uur zijn jullie van harte welkom om het nieuwe surfseizoen in te luiden met een hapje en een drankje.

Wij zullen, zoals gebruikelijk, de kosten voor het eten en het eerste drankje voor onze rekening nemen. De overige drankjes zijn voor eigen rekening. Wij zullen met de wellicht bekende bonnen werken die verkrijgbaar zullen zijn bij de bar. Wanneer je thuis nog bonnen hebt waar nog saldo op staat, dan mogen deze uiteraard ook gebruikt worden.

Om een goed overzicht te hebben wie wij kunnen verwachten (en in verband met de aankopen) van deze oergezellige BBQ willen wij je verzoeken om voor 31 maart 2017 door te geven of je erbij aanwezig kan zijn en met hoeveel personen je wil komen. Ouders, partners en kinderen zijn immers ook van harte uitgenodigd! Een mail sturen naar voorjaarbbq@surfclubteraar.nl is voldoende.

Wij hopen dat jij erbij aanwezig kan zijn!

Met vriendelijke groet,

BBQ-commissie STA


Verstuur een bericht naar je vrienden of deel het op in de STA/HWS groep.

Subscribe to our newsletter!

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment