WINTERSTOP: Bewegen of Niet

No Comments

Iedereen krijgt van de STA (surfclub ter aar) de gelegenheid zijn enigszins opgebouwde of van nature aanwezige conditie te behouden of zelfs te verbeteren!!

Vanaf 2e week december kan iedereen die maar een beetje kan lopen 1 keer in de week naar de sportschool en wel bij Robey’s Gym in Nieuwkoop. Voor de duur van 3 maanden, dus tot 2e week maart, kunnen we van de sportschool gebruik maken.

De kosten bedragen slechts 45 euro totaal (geen inschrijfkosten ed). Iedereen, en je hoeft dus geen lid te zijn van de STA, kan van dit aanbod gebruik maken. rnDus heb je een luie vader/moeder (of kind) een vriend/vriendin of vage kennis, trek hem/haar van de bank maak een groep en ga lekker sporten. Alleen dan natuurlijk ook, als het goed is lopen er nog meer mensen.

Informatie over de te volgen lessen, openingstijden ed kun je vinden op http://www.robeysgym.nl
Opgeven kan bij mij tot 30 november op menmvermeulen@hetnet.nl met vermelding van je naam/adres/leeftijd. rnEnkele leden van de STA zijn al reeds actief bij Robey’s gym, dus als je vragen hebt of drempelvrees kan je ook bij hen terecht. Iedereen die zich opgeeft wordt door mij teruggemaild.

Sportgroet,rnMartien

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment