Dagje Zeeland: Brouwersdam zondag 20 mei

Dagje Zeeland: Brouwersdam, 20 mei a.s.

Aanstaande zondag is het alweer zover! Het Dagje Zeeland waar iedereen graag naar uitkijkt, staat weer voor de deur!

Zoals elke keer is dit dagje uit ook nu weer geheel vrijblijvend en voor iedereen geschikt. Van beginnende surfer tot gevorderde surfer kan mee. Dankzij de combinatie van de ‘˜binnenplas’™ en het grote water kan iedere surfer veilig het water op. Als beginner/ minder geoefende surfer kan je goed uit de voeten op de binnenplas. De gevorderde surfer zal snel zijn vertier op het grote water zoeken.
Ook de hele familie van de surfers kunnen mee! Deze dag heeft als stempel recreatief en het terrein waar we zitten is ook hiervoor ingericht.

Meld je even bij SaskiannnnVerplicht!
Zorg altijd dat je goede surfschoentjes aan hebt als je op de Grevelingen gaat surfen. Er zijn nog al wat mosselbanken en andere scherpe schelpen/stenen in het water. Voor je het weet heb je een grote ‘˜jaap’™ in je voeten en kan je naar de dokter. rnDaarnaast is het verstandig om zomer- en winterpak mee te nemen. Het water is daar flink kouder dan hier en je hebt snel een pak nodig, ook i.v.m. onderkoelingsverschijnselen die je sneller oploopt dan je verwacht. rnDus: neem je schoentjes en pakken allemaal mee! Zeker zolang er nog geen 30 graden op de thermometer staat!

Eten en drinken
Zorg dat je zelf voldoende eten en drinken meeneemt voor de hele dag! Houdt hiermee rekening dat je de hele dag in de buitenlucht vertoeft en druk bezig bent op het water of aan de kant. rnOp het terrein is een restaurantje aanwezig waar je wat kan eten en drinken, alleen mag je hier niet met je surfpak aan naar binnen. rnOok is er een snackbar, maar weet niet of die altijd open is of alleen bij mooi weer.

En wat verder nog…
Op het terrein zijn openbare toiletgebouwtjes aanwezig. rnOok is er een kleine surfshop aanwezig, waar je voor de eerste benodigdheden terecht kan zoals: touwtjes, trapezekoorden, surfschoentjes. Daarnaast hebben ze o.a. kleding en slippers e.d.

Ga ook gezellig mee!!!
We verzamelen die zondag 20 mei om 8.30 uur bij de Surfclub aan de Geerweg. Daar laden we dan al de surfspullen op en zullen we rond 9.00 uur vertrekken richting Zeeland, Brouwersdam. Rond 10.30 uur zijn we dan op de plaats van bestemming. rnIn overleg met de hele groep, zullen we rond 17.00 uur weer huiswaarts keren. Ook in overleg met de hele groep zal er mogelijk op de terugweg nog een Mc Donalds ‘“ stop gehouden worden. rnLaat even weten of je mee gaat naar zeeland, en of je eigen vervoer hebt voor jezelf en je spullen of niet. We proberen zoveel mogelijk mensen mee te kunnen laten gaan! Meldt dit even via de email: saskia733@planet.nl