Surfstalling aan het water

Surfstalling aan het water

Surfspullen opbergen direct naast je surfspot

Bij STA hebben we een grote surfstalling aan het water met 60 kluisjes van 4 verschillende maten. Zo zijn er namelijk smalle kluisjes, brede kluisjes en brede & smalle top kluisjes (de bovenste kluisjes waarbij een stuk dak ook als opslagruimte gebruikt wordt). Zo’n kluis is ideaal om een stuk makkelijker te gaan windsurfen, je rijdt naar het clubterrein, je pakt je spullen uit je kluis, tuigt het op, en surfen maar!

De kluizen worden alleen verhuurd aan leden van Surfclub Ter Aar. Ben je dus nog geen lid zijn maar wil je wel gebruik maken van een kluisje, ga dan naar de lidmaatschap pagina en schrijf je snel in. Ben je al wel lid en wil je een kluisje, vul dan onderstaand formulier in!

Helaas hebben we bij de club maar een beperkt aantal surfkluizen te verhuren. Daardoor zijn op veel momenten al onze kluisjes verhuurd aan onze leden. Zodra je je hebt aangemeld voor een surfkluis via onderstaand formulier wordt je automatisch in de wachtrij geplaats die ook op deze pagina in te zien is. Wanneer er een kluis vrij komt krijgt de eerste persoon op de wachtrij deze toegewezen, met als doel het eerlijk verdelen van de surfkluizen.

Afmetingen

Binnen de windsurfsport is er veel keuze aan surfmateriaal. De wat oudere modellen planken zijn bijvoorbeeld vaak erg lang en smal, terwijl de nieuwste modellen weer veel breder zijn maar ook een stuk korter. Daarom zijn er verschillende kluismaten bij onze surfstalling te huren. Hieronder een overzicht:
  • Smal: 35x75cm
  • Breed: 35x115cm
  • Top: zelfde hxb van de kluisdeur met nog 30cm top ruimte.

Kosten

Onderstaande kosten zijn de verhuurkosten voor één surfseizoen: 
  • Kluisje smal : €75,-
  • Kluisje smal en top: €105
  • Kluisje breed : €110,-
  • Kluisje top en breed : €145,-

Inclusief brand-, storm-, vliegtuigschadeverzekering tot een maximum van €1.000,- per kluis.