Bestuur & Commissies

Bij STA is er een bestuur en een viertal commissies actief. Het bestuur is verantwoordelijk voor het alledaagse reilen en zeilen van de surfclub. Via een maandelijkse bestuursvergadering blijven alle bestuursleden van elkaars werk op de hoogte en word er besproken wat er de komende bij de club gaat gebeuren. Bij de standaard taken horen zaken zoals de ALV, de ledenadministratie, de boekhouding, de trainers commissie aansturen, de wedstrijd commissie aansturen, fondsenwerving, clinics, materiaal in orde maken en het gebouw onderhouden. Bij veel van deze taken zit een deel korte termijn taken die iedere maand of jaar terugkomen maar ook grotere plannen zoals de ontwikkeling van het foilen en het plaatsen van een nieuwe surfstalling.

De verschillende commissies bij STA zijn dan weer op hun plaats actief bij verschillende grote activiteiten op de club. De trainers verzorgen de trainingen en clinics, de wedstrijd commissie de interne en externe wedstrijden, de STAAC de grote evenementen door het jaar heen en de onderhouds commissie zorgt er voor dat de club er netjes uit ziet en dat iedereen fijn kan surfen op goed onderhouden materiaal. Hieronder worden ze nog meer toegelicht

Bestuur

Jari-de-Keijzer

Jari de Keijzer

Voorzitter

Kim-Bavinck

Kim Bavinck

Secretaris

Sandra-Rekelhof

Sandra Rekelhof

Penningmeester

Rob-Rekelhof

Rob Rekelhof

Commissaris Training

Patrick-Mooren

Patrick Mooren

Commissaris Wedstrijd

Robert de Heij

Commissaris Extern

extern@surfclubteraar.nl

 

?

 
 
 
 
 
 

?

Commissaris Materiaal

materiaal@surfclubteraar.nl

Selwyn-Moons

Selwyn Moons

Commissaris Gebouw

Commissies

Trainers boten

Trainers commissie

De trainers bij STA verzorgen het lesseizoen en de clinics die door het surfseizoen heen gegeven worden. Een groot deel van deze trainers is opgeleid tot een windsurf instructeur of assistent via het watersportverbond. Van mei tot september is er weekelijks een groep trainers actief die over verschillende lesavonden windsurfles geven.  Naast de wekelijkse avondlessen verzorgen de trainers ook de zomerclinics, schoolsurf groepen, partijtjes en bedrijfsuitjes bij STA.

trainingen@surfclubteraar.nl

 

STAAC

De STA Activiteiten Commissie (STAAC) is de commissie die een aantal van de grote activiteiten bij onze surfclub organiseert. Deze activiteiten zorgen er voor dat de leden ook buiten het surfseizoen elkaar nog vaak genoeg zien. Zo organiseren ze aan het begin van het jaar de Nieuwjaars BBQ om met alle leden het nieuwe jaar te vieren. Halverwege het surfseizoen organiseren ze het bekende Weekend van Ter Aar, de surfmarathon met 2 x 5 uur windsurfen. Als afsluiter van het surfseizoen organiseren ze het jaarlijkse middagje Blokarten op een van de stranden in Nederland. Tussen al deze activeiten door organiseren ze ook vaak nog een aantal kleine activiteiten zoals een film- of spelletjesavond in het clubgebouw, of een middagje boulderen.

staac@surfclubteraar.nl

STAAC logo

 

Wedstrijd commissie

De wedstrijdcommissie organiseert alle interne en externe wedstrijd bij STA. Zo organiseert de commissie het wedstrijd gedeelte van het Weekend van Ter Aar in juli, de Clubkampioenschappen in september en de IJspegel wedstrijd in november als afsluiter van het windsurfseizoen. Omdat STA surfers niet alleen actief zijn op de Langeraarse Plassen organiseert de wedstrijd commissie ook het vervoer en de planning richting externe wedstrijden zoals de Grote Prijs Aalsmeer en andere wedstrijden bij andere windsurfverenigingen in Nederland.

wedstrijden@surfclubteraar.nl

 

Onderhoud commissie aan het werk

Onderhoud commissie

De onderhoud commissie vericht veel werk op en rond de surfclub. Kluizen worden onderhouden, materiaal wordt gerepareerd, het clubgebouw wordt eens in de aantal jaar helemaal opnieuw geschilderd. Naast deze veelvoorkomende klussen vericht de onderhoudscommissie ook groot werk, zoals het inbouwen van onze prachtige keuken en binnenkort wellicht wel het plaatsen van een niewe surfstalling.