Twee uur surfmarathon Surfclub Ter Aar

Langeraar
10 augustus 2008

Twee uur surfmarathon Surfclub Ter Aar

Met een steeds verder toenemende wind werd afgelopen zondag deze surfmarathon op de langeraarse plas gehouden.
Een wedstrijd welke met groot machtsvertoon, 13 ronden gevaren, door Nick van der Hoorn uit Ter Aar werd gewonnen. Zijn jongere broer Huub heeft als eerste jaars surfer zeker een net zo’n grote prestatie neergezet door zeven ronden af teleggen, bij een windkracht die opliep naar 6 bf. Hij moest de eerste master Cees van Dongen uit Nieuwveen als 2e voor laten gaan met hetzelfde aantal gevaren ronden. Jeroen van Dongen uit Nieuwveen werd knap 4e. Het blijft ongemeen spannend tussen de masters. Harry Egberts als oudste deelnemer, wist Harry Kentrop achter zich te houden en werd keurig 5e. De competitie gaat in september weer verder en ieder zal dan weer voor een hoge klassering vechten.

rngroeten,

Harry Egberts