Afsluiting Surfles seizoen 2008; Beginners, Gevorderden en 3 uur race

Windsurfclub Ter Aar rnAfsluiting lesseizoen 2008
21 september 2008
Langeraarse plassen

JEUGDSURFERS KRIJGEN HUN CERTIFICAAT

De Surfclub Ter Aar heeft afgelopen zondag het lesseizoen voor beginnende en 2e jaars surfers op traditionele wijze afgesloten. De in mei begonnen surflessen werden door de overgrote meerderheid trouw gevolgd, wat resulteerde dat maar liefst 29 surfers in bezit kwam van een welverdiend certificaat. Met een zwak windje maar flink veel zon en prima temperaturen kregen de surfers een baan voorgeschoteld die zij 4 maal moesten zien te volbrengen.
Niemand kwam door de zwakke wind en zijn aflandige richting in de problemen en allemaal wisten ze, de een wat eerder dan de ander, trots de finishlijn te passeren.

BEGINNERS
Prijzen waren er bij de beginners voor:
1e Huub v/d Hoorn Ter Aar 2e Jurjen Hartveld Nieuwveen 3e Job Janmaat Nieuwveen 4e Toine van Bostelen Roelofsarendsveen 5e Emese v/d Weijden Nieuwveen rnAanmoedigingsprijzen bij de beginners waren er voor:rnRowie van Capel Nieuwkoop Alicia de Groot Leimuiden Erik Beuk Oude Wetering Joep v/d Geest Ter Aar Melissa Scholte Ter Aar Ralf Kouwenhoven Ter AarrnCertificaten voor:rnLuna den Hoed Rijnsaterwoude Madelon van ’t Kruis Nieuwveen Chantal van Tol Koen van Tol Bart van Tol Alphen a/d Rijn Maartje v/d Geest Jeanine v/d Geest Ter Aar

GEVORDERDE
Bij de gevorderde waren er prijzen voor:
1e Evalien v/d Valk Nieuwveen 2e Michelle Alberts Zevenhoven 3e Lilian Schoots Rijnsaterwoude 4e Rik Scholte Ter Aar 5e Anne van Lammeren Ter AarrnEn aanmoedigingsprijzen voor:rnCarolien Alberts Zevenhoven Benji Bijlemeer Ter Aar Stijn Verwoerd Langeraar Mirjam van Velzen Leimuiden Marleen van Leeuwen Ter Aar

Martien Vermeulen

Foto’s Afsluiting Surfles Seizoen 2008

Afsluiting Surfles Seizoen 2008