Kevin Cats wint Holland Windsurfing Delft 05 Apr 2009

Kevin Cats wint Holland Windsurfing Delft 05 Apr 2009

Door Dieter op 5 April 2009

‘De wedstrijden gaan altijd door’ is de slogan van de Holland Windsurfing serie. De surfers, die op die slogan vertrouwden werden niet teleurgesteld.

Ondanks de werkelijk minimale windcondities was een groepje diehards naar de Delftse Hout gekomen om te zien wat wedstrijdleider Xavier van Lijden voor baan had uitgelegd. Het bleek, dat er heel hard moest worden gewerkt om rond te komen. Na één race vond men het welletjes en werden de door Delft Plané aangeschafte prijzen uitgereikt.

Veteraan Jaap Nispeling won de 9,5 m2 en tevens de prijs voor de beste veteraan. Voor de van de BIC Techno op de RS:X overgestapte Carlijn Vermeulen was het een goede oefening. Zij werd 2de en tevens beste dame.

Beste in de BIC Techno klassen was dit maal Kevin Cats, die daarmee tevens de prijs in de U17 klasse won. Tweede in deze klasse werd Leon Row. Tweede in de BIC Techno groep werd dit maal Lilian de Geus, die de 17+ klasse won.

In de BIC Techno U15 hadden we een nieuwe winnaar, Matthijs van ‘˜t Hoff kon de beker mee naar Almere nemen.

Voor meer foto’™s kun je surfen naar het foto-album van Surfclub Ter Aar.
Voor de complete uitslag surf naar: HWS(2) 2009