Join me on my Mission … THE MISSION 2009

Aloha,

The Mission vam 2009 zit er weer aan te komen.

Op 22&23 Augustus houden we alweer de 6e editie.

Inmiddels hebben we met The Mission een status als HET visite kaartje voor het windsurfen in Nederland.

Jong, oud, ervaren, net begonnen, pro, funsurfer, alles is welkom en aanwezig bij The Mission.

Het watersport verbond gebruikt dit jaar The Mission en de open training voorafgaand als scouting mogelijkheid voor hun Dames RSX project.

Red Bull is al vanaf de start een trouwe sponsor en heeft vorig jaar The Mission uitgeroepen tot het beste third party event van het jaar (dwz het beste evenement dat ze ondersteunen maar niet zelf organiseren).

Ook dit jaar zorgen ze weer voor een flinke injectie energie en overige event benodigdheden zoals de DJ truck, tenten, geluids instalaties, DE schans en nog veel meer.

TMF komt met een Veejay heel het weekend opnames maken voor een uitzending over Windsurfen en The Mission

Duitse Surf komt om een artikel te schrijven en uit te zoeken wat het succes van The Mission is en waarom het niet lukt zo’n evenement in Duitsland op te zetten.

Pro’s (ook van andere merken) nodigen zichzelf spontaan uit en indien eenmaal bij The Mission geweest willen ze steeds terug komen..

333 deelnemers waarvan 61 dames is voor deze tijden een ongekend aantal waarmee The Mission zelfs tot de allergrootste amateur evenementen ter wereld behoord.

We willen dit jaar natuurlijk weer minimaal deze aantallen halen en doen daarom ook een verzoek aan windsurfend Nederland om ons te helpen bij de promotie.

Ik hoop dat je de info over The Mission op de website wil plaatsen en / of door wil sturen naar vrienden / bekenden / klantenlijst / etc.

Join me on my Mission …

THE MISSION 2009

AUGUST 22&23

The best windsurf event in the World

http://www.the-mission.eu

All the best,rnHerman van den Berg

Phone: +31(0)172600717