Wordt ook actief! Registreer je en maak gebruik van de Forum functionaliteit.

Surf Forum en Marktplaats

Het is jullie wellicht niet eerder opgevallen maar de site van Surfclub Ter Aar biedt al heel lang de mogelijkheid om interactief berichten te plaatsen. Hier wordt maar heel weinig van gebruik gemaakt en dat is eigenlijk heel jammer. rnDe link in het linker menu is recentelijk veranderd naar “Surf Forum en Marktplaats”. Ik wil een ieder uitnodigen van deze mogelijkheid gebruik te gaan maken.

Heb je iets leuks meegemaakt en je wil het snel delen maak dan een zogeheten nieuwe ’thread’ aan (sorry voor het feit dat dit onderdeel nog in het engels is) en plaats er eventueel een foto bij.

Als je surfmateriaal aan te bieden hebt of dat je iets zoekt op surf gebied kan je gebruikmaken van de Marktplaats forums ‘Aangeboden’en ‘Gezocht’.

Om hiervan gebruik te kunnen maken moet je je wel even registreren op de site. De sitebeheerder zal je registratie verzoek in behandeling nemen. je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie e-mail toegestuurd.

Cees van Dongen