Toertocht Alphen-Ter Aar Zondag 15 augustus 2010

Toertocht Alphen-Ter Aar Zondag 15 augustus 2010
Na een jaar afwezigheid wordt er in 2010 weer een tour-tocht georganiseerd. Dit maal starten we in Alphen aan den Rijn en varen we over het kanaal naar Ter Aar. Bij surfclub Ter Aar wordt de dag afgesloten met een heerlijke BBQ welke ook voor de niet-surfers toegankelijk is.

Door het toeristische karakter van de tocht is deze voor alle surfers toegankelijk. Zowel op het water (boten) als op de kant (bezemwagens), is het evenement ook voor de minder ervaren surfers geschikt!

De feiten op een rij

ï‚· Zondag 15 augustus 2010; Windsurfvereniging Zegerplasrnï‚· Inschrijven van 11.30 tot 12.30
ï‚· Skippersmeeting 12.30
ï‚· Start 13.00
 Aanvang BBQ +/- 1800; Surfclub Ter Aarrn Voorinschrijving (tot 8 augustus): †10,-rn Inschrijven op de dag zelf †12,50
 Tourtocht zonder BBQ: †5,-

Informatie en inschrijven:
Saskia van Smoorenburg
Martin de Jong

Surfmateriaal en vervoer:
Surfmateriaal voor de deelnemers van Surfclub Ter Aar wordt zondag 15 augustus om 10:30 opgeladen. Zorg dat je dan aanwezig bent of geef van te voren door aan Cees van Dongen met welk surfmateriaal er gevaren gaat worden die dag.
Bedenk ook van te voren hoe je in Alphen komt. Meldt het even als je graag met één van ons mee wilt rijden.