IJSPEGEL TROFEE en TECHNO BOKAAL EDITIE 2010

IJSPEGEL TROFEE en TECHNO BOKAAL EDITIE 2010

Inschrijving vanaf 10:00
Skippersmeeting 10:45
Start 11:00

Aanstaande zondag is het alweer zover. Het laatste evenement van 2010 staat weer voor de deur. Traditie getrouw strijden de volwassenen om de IJspegel bokaal, en de jeugd (varende op een Bic techno 293OD) strijden om die felbegeerde super grote beker!
Deelnemers vanuit het hele land zijn van harte welkom op deze dag. Niet alleen om te surfen, ook de toeschouwers zijn van harte welkom om vooral de surfers die de kou nog trotseren aan te moedigen. Uiteraard zal er ook weer de overheerlijke ‘snert’van Henk (en unox) aanwezig zijn.
Zoals gemeld door onze voorzitter in zijn woordje, wordt de “Taart” weer in het leven geroepen. Ad Otto, hartelijk dank hiervoor!!

Het belooft weer een mooie afsluiter van het seizoen 2010 te worden! Kom dus allen!