Afsluiting trainingsseizoen beginners 2011

Surfclub Ter AarrnLangeraarse plassenrnAfsluiting trainingsseizoen beginners

BEGINNENDE WINDSURFERS IN DE PRIJZEN

Beginnende windsurfers (rookies) deden afgelopen zondag hun uiterste best om voor de laatste keer hun vorderingen van het afgelopen trainingsseizoen te laten tonen.
Verschillende basistechnieken die gedurende het trainingsseizoen zijn aangeleerd worden aan het eind van het seizoen beoordeeld.
rnVoor alle foto’s ga snel naar het album: Beginnelingen afsluiting 2011

Het resultaat was dat maar liefst acht van de zeventien rookies glansrijk een certificaat in ontvangst mochten nemen.
Vooral hun enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben, met soms niet altijd gunstige weersomstandigheden, tot dit resultaat geleid.

Traditioneel wordt het trainingsseizoen afgesloten met een wedstrijd waarbij Hilke Kieboom (Ter Aar), in een spannende race met Daan v/d Poel (Ter Aar), als 1e werd afgevlagd. Daan had evenveel punten maar werd met een iets minder plaatsgemiddelde 2ernKort daarachter eindigde Jari de Keijzer (Leimuiden) op een mooie 3e plaats. Alle drie mochten zij, naast hun certificaat, een prachtige bokaal mee naar huis nemen. Voor de overige surfers waren er aanmoedigingsprijzen waaronder een voor Jolle v/den Berg (Ter Aar) die knap 4e werd.
De inspanningen van Merel Nijsse (Nieuwkoop) werden beloond met de 5e plaats net voor Daan de Kleer (Ter Aar) op de 6e plaats. Tino Akerboom (Ter Aar) en Jara van Tol (Ter Aar) zette hun inhaalrace iets te laat in maar werden wel mooi 7e en 8ernDoor een blessure kon Rick Keyzer (Ter Aar) helaas niet met de wedstrijd meedoen, maar ook voor hem was er een welverdiend certificaat. rnNa alle prijzen en aanmoedigingen in ontvangst te hebben genomen gingen de surfers moe maar voldaan huiswaarts, waarbij voor sommige het nieuwe surfseizoen niet vroeg genoeg kan beginnen.

Martien Vermeulen

.