Holland Windsurfing start in Ter Aar

Door RJ op 26 March 2012
'Aftrap
De Openingsklassieker van Ter Aar trok 47 deelnemers naar de aftrap van de Holland Windsurfing competitie op de Langeraarse plas.

Hard werken bij licht weer gecombineerd met zomerse omstandigheden. Diverse deelnemers sprongen regelmatig na de finish vrijwillig het water in om af te koelen. De surfers hadden het zwaar, het toegestroomde publiek genoot met volle teugen van het mooie voorjaarsweer.

In de Bic Techno 293 fleet was local Huub van der Hoorn onverslaanbaar. De enige surfer die Huub van serieuse tegenstand wist te voorzien was Jolijn ten Bos. De Amstelveense surfster ging aan het eind van de dag daarom ook naar huis met de hoofdprijs voor snelste Techno293 meisje.

Knappe prestaties ook van U15 surfers Ian Versluis en Lennart Zandvliet. De jonge surfers wisten allebei een race vooraan in de overall kopgroep over de finishlijn te komen. Voor de volledige uitslagen in Ter Aar surf je naar http://www.hollandwindsurfing.nl.

Veel tijd om te rusten krijgen de Bic Techno surfers niet. Volgend weekend staat alweer de allereerste wedstrijd om de Techno-talents Trofee op het programma.