Begeleiding en coaching WK Techno293

Het aankomende WK Techno293 in Medemblik is voor velen de eerste kennismaking op het internationale wedstrijdtoneel. Naar verwachting het grootste windsurf wereldkampioenschap van de afgelopen 25 jaar.

Tijdens het WK zullen er 3 verschillende wedstrijdgebieden op het Ijsselmeer te vinden zijn. Twee van de drie wedstrijdgebieden zijn gepland voor de Bic Techno surfers, de derde is bestemd voor de Raceboard deelnemers.

Er zal een wedstrijdgebied voor U15 surfers en een gebied voor U17 surfers zijn. Om de rescue en het wedstrijdcomite te ontlasten van onnodige verzoeken om eten en drinken te bewaren op het water, zorgt de NVW voor begeleiding van de Nederlandse Bic Techno surfers in bovengenoemde wedstrijdgebieden.

Begeleiding
Twee extra coaches zullen zorgen voor de begeleiding op het water van de niet-selectie surfers. Een dagelijkse voor- en nabespreking op de wedstrijdlocatie is vast onderdeel van de coaching en begeleiding.

  • Nikki van Riel (U17 coach)
  • Marc van Santen (U15 coach)

Deelnemers in de Techno Open divisie zijn meer dan welkom bij de dagelijkse voor- en nabesprekingen.

Kosten
De kosten voor begeleiding van niet-selectie surfers tijdens het WK Techno293 in Medemblik hebben we beperkt weten te houden:

  • Voor NVW leden Gratis
  • Voor Niet-NVW-leden â€35,00

Ben je nog geen lid van de Nederlandse Vereniging van Wedstrijdsurfers (NVW), wacht dan niet te lang om je in te schrijven. Download het inschrijfformulier via http://www.wedstrijdsurfen.nlnnnnNVW Lidmaatschap

De NVW kent sinds 2007 twee soorten lidmaatschappen; algemeen lidmaatschap en als aanvulling daarop het licentie lidmaatschap. Het licentie lidmaatschap is sinds 2007 nieuw om in de behoefte te voorzien van vele wedstrijdsurfers die geen locale vereniging hebben of een locale vereniging te duur vinden alleen voor het verkrijgen van een licentie. Omdat de NVW volgens de (huidige) regelementen van het Watersportverbond als klassevereniging geen licentieleden mag hebben is de NVW een samenwerking aangegaan met Windsurfing Hargen. Je wordt formeel gezien lid van deze club, maar de betaling loopt gewoon via de NVW zodat er uiteindelijk maar één loket is.

Hargen heeft aangegeven sinds 2008 wedstrijdsurfers die rechtstreeks lid willen worden van Hargen, direct naar de Lieuwe Faber (Penningmeester) van de NVW te verwijzen.

De tarieven zijn als volgt:

Algemeen lidmaatschap

Tot en met 18 jaar in het desbetreffende kalenderjaar †23,00
19 jaar of ouder †35,00
Donateurschap (minimaal) †15,00
Licentie lidmaatschap (additioneel)

Voor iedereen †25,00

De lidmaatschap contributies worden automatisch van jouw bank- of girorekening afgeschreven via een machtiging.

Alhoewel vele, heeft nog nog niet iedereen heeft een (doorlopende) machtiging ingevuld en teruggestuurd, sinds we in 2007 op dit systeem zijn overgegaan. In geval je nog niet het nieuwe machtigingsformulier hebt ingevuld, willen we je vragen dit binnenkort te doen. Het scheelt het NVW bestuur veel administratie kosten en voor veel tijd. Deze kunnen bij iedere wedstrijd van de NVW worden ingeleverd bij de penningmeester.

Bij deelname aan de NK wedstrijden zijn er tarieven voor leden en niet-leden. Zolang de contributie niet betaald is, zul je in de laatste categorie belanden!

LET OP!!!!
Is de contributie tijdens de eerste wedstrijd van het NK niet voldaan en ben je (om wat voor reden ook) niet in staat om ter plaatse de contributie te betalen dan worden er geen uitzonderingen gemaakt! Je komt dan niet in aanmerking voor de korting, en betaalt ter plaatse als niet-lid zijnde het volledige bedrag voor de tour/wedstrijd.