MissionXL 2012 weekend op 25 & 26 Augustus

GOUDEN DORIAN BIJ MISSION XL 2012

Tijdens het MissionXL 2012 weekend op 25 & 26 Augustus zal Dorian van Rijsselberghe aanwezig zijn!
MissionXL is een van de grootste windsurf evenementen van de Wereld en zal dit jaar voor de 9e keer georganiseerd worden door Boardguru Events op de Brouwersdam bij het Zeil en Surfcentrum.

Zaterdag tussen 9:00 en 10:30 is de aanmelding voor de wedstrijd (ook als je al online voor ingeschreven hebt, nog even aanmelden) , 11:00 Skippers Meeting en presentatie van de Pro Riders, om 12:00 start de Expo met gratis Windsurf en Sup test, SUP clinics, windsurf introductie lessen, Yoga for surfers workshops, etc.’¦ 12:30 is de eerst mogelijke start van de slalom.

Om ongeveer 15:00 onderbreken we de slalom wedstrijd voor de huldiging van DORIAN VAN RIJSSELBERGHE’¦. En een ongekende Freestyle demonstratie van de 2 beste Freestylers van de Wereld, Gollito Estredo (4 voudig Wereld kampioen en leider van de tour in 2012) en de Belgische Steven van Broekhoven (Wereld Kampioen 2011 en nu 2e in de tour van 2012) aangevuld met Benelux World Cup Surfers .
Direct aansluitend starten we de mini long distance waarbij we aangevoerd door Dorian met zoveel mogelijk windsurfers een ‘ere’ ronde in de baai voor het zeil en surfcentrum varen’¦. Iedereen mag meedoen, jong, oud, gevorderd, beginner, het maakt niet uit, iedereen MOET gewoon meedoen, hiermee willen we Dorian eren en tegelijk laten zien hoe groot en leuk de windsurfsport is!!

Rond 18:30 starten we met de SUP long distance race en rond 19:00 staat de BBQ aan!

Voor alle deelnemers en genodigden is zaterdag avond na de goedgevulde tombola (rond 22:00) het legendarische Mission feest omgedoopt tot het gouden Dorian feest, gepresenteerd door zijn sponsor Mystic!!
Nadat we tot in de late / vroege uurtjes hebben feestgevierd staat er op zondag ochtend vanaf 7:30 ontbijt klaar voor de deelnemers en houden we om 9:30 een Skippers meeting met uitleg over de dag indeling voor de zondag.

Op Zondag is om 10:00 de eerst mogelijke start van de slalom races, de Expo zal vanaf 10:00 open zijn en starten ook de gratis windsurf lessen en SUP instructie.
We onderbreken wederom voor een spectaculaire Freestyle Battle rond een uur of 13:00.
Tussen 14:00 en 16:00 zullen de finale races gehouden worden.
Rond 17:00 sluiten we de dag af met de prijsuitreiking en deel 2 van de tombola.

t/m zondag de 19e kun je online inschrijven tegen gereduceerd tarief van 30,- Euro, op zaterdag kun je nog ter plekke inschrijven maar dan betaal je 40,- EurornOnline Inschrijven: HIER
Vind MissionXL leuk, Laat ook even weten op de evenement page dat je komt en deel het a.u.b. met je vrienden.

See U @ MissionXLrn rnMet vriendelijke groet / kind regards,rnHerman van den Berg