Junior / Senior toernooi 18 augustus

Junior / Senior Toernooi

Wanneer ? zondag 18 augustusrnWaar ? Surfclub Ter AarrnHoelaat ? Vanaf 11:00
Wie ? Alle clubleden en familie zijn welkom

Wat gaan we doen?
Op zondag 18 augustus proberen we zoveel mogelijk van onze leden en hun familie op de surfplank te krijgen. Dit gaan we doen door willekeurig een junior (17 jaar of jonger) te koppelen aan een senior (18 jaar en ouder). Samen is het dan de bedoeling om zoveel mogelijk rondjes te varen gedurende de 2 maal 1 uur surfen.
Als je vader of moeder ook kan surfen is dit de kans om aan je dochter of zoon te laten zien dat je het nog niet verleerd bent.

Je vaart dus samen als koppel en wel ieder op je eigen plank. Niet op toerbeurt maar tegelijkertijd. Je vaart je eigen race en aan het einde van de rit worden de rondjes van beide opgeteld om te bepalen wie van de koppels er gewonnen heeft.
Natuurlijk kan je jouw maatje ook helpen om de baan zo snel mogelijk te varen, door aanwijzingen te geven. Helpen kan op allerlei manieren, maar elkaar slepen mag niet.

Hoe wordt je gekoppeld?
Het koppelen vindt plaats door loting. De namen van de junioren gaan in 1 hoge hoed en de senior namen gaan in de andere hoed. Het lot zal dus bepalen welke namen er aan elkaar gekoppeld gaan worden.

Hoe lang vaar je?
Het is de bedoeling dat er 2 maal een manche van 1 uur gevaren wordt. Tussendoor is er een pauze van 1 uur. Hierin kan je weer op krachten komen, of je taktiek met je surfmaat afstemmen.

Wie is junior en wie is senior?
Junior ben je als je op de wedstrijddag nog geen 18 jaar bent.
Senior ben je als je op de wedstrijddag 18 jaar of ouder bent.

Waar vaar je op?
Als je een eigen surfplank hebt vaar je op je eigen board. De rondbodem is voor dit toernooi niet toegestaan. Heb je geen eigen plank dan kan je graits gebruik maken van het materiaal van de club. Er is keuze uit Bic Techno of een Wayler.

Hoe schrijf je in?
Het is voor ons erg fijn om te weten op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen. Om je in te schrijven kan je je naam en leeftijd invullen op de lijst op de bar. Of je stuurt een email naar Bericht navigatie