Weekend van Ter Aar 28&29 juni 2014

'Weekend
Klik op het plaatje om de flyer te downloaden.nnnnHet Weekeind van Ter Aar heeft als thema

Brasil 2014

De uitdaging voor de deelnemers is om je te kleden naar dit gekozen thema. Denk aan Basilië dan denk je aan carnaval en vrolijk uitgedoste mensen, denk je nu aan Brasilië denk je vast ook aan het WK voetbal. Genoeg inspiratie bronnen om er iets leuks van te maken.

Wat gaan we doen?
1. WINDSURFEN en wel als een koppel. Zoek iemand op die met jouw tijdens het weekeinde wil gaan surfen. Je mag ook met zijn drietjes een koppel vormen. Kan je geen teammaatje vinden dan is dat geen enkel probleem en komen daar voor de wedstrijd wel uit.
We varen op zaterdag 5 uur lang en op zondag ook nog een keer. Op zaterdag van 12:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 15:00.
Als koppel vaar je om beurten en bepaal je zelf na hoeveel rondjes je afgelost wil worden.
2. BBQ’en op zaterdag om 18:00 zetten we de BBQ aan. Dit zit voor de deelnemers in de prijs inbegrepen. Als aanmoediger (vader, moeder, broer, zus, opa, oma, vrienden) kun je voor â€10, ook hieraan meedoen. DIT MOET JE WEL VAN TE VOREN MELDEN! (dit ivm onze inkoop)
3. Rad van Avontuur Om de toeschouwers en natuurlijk deelnemers niet met lege handen naar huis te sturen hebben wij mooie prijzen aangschaft voor het Rad van Avontuur. De lootjes worden op zaterdag en zondag verkocht.
4. ONTBIJT zondag van 08:00 tot 10:00. Traditie getrouw kan je op zondag aanschuiven voor een overheerlijk ontbijt op de club.
5. PRIJS uitreiking Het is een wedstrijd dus wordt er gestreden binnen de klassen waarin je vaart om het varen van het meest aantal rondjes. De winnaars gaan naar huis met een beker. Er is echter meer! Iedere deelnemer gaat via een verloting naar huis met een prijs. Reden te meer om mee te doen.
6. HEEL VEEL PLEZIERMAKEN Het Weekend van Ter Aar wordt georganiseerd al één groot feest voor jong en oud en van ervaren surfer tot beginneling.

Wie mogen hier aan meedoen?
Iedereen mag meedoen! Of je nu wel of niet lid bent van onze club of van een andere vereniging dat maakt ons niet uit. Iedereen is welkom.

Waar vaar je op?
Heb je eigen materiaal dan surf je daarmee. Gebruik je materiaal van de club tijdens de lessen dan kan je daar van gebruikmaken. rnHeb je helemaal geen (geschikt) materiaal dan kun je het één en ander huren van de club. Wij hebben voldoende materiaal om iedereen mee te laten doen. Met andere woorden er is geen enkele reden om niet mee te doen.
Ook KONA surfmateriaal is beschikbaar dit kan gereserveerd worden via onderstaande inschrijf link.

Hoe schrijf ik mij in?
Inschrijven kan door het formulier in het clubgebouw in te vullen of door een email te sturen naar weekend@surfclubteraar.nl .
Geef aan met hoeveel personen je van plan bent te komen.
Inschrijven voor de losse BBQ kan tot vrijdagavond 27 juni.
Inschrijven kan ook via Inschrijf formulier 2014 Koppelrace zaterdag 28-29 juni Surfclub Ter Aar

Wat kost het?
Deelname aan dit volledig verzorgde feest surf weekeinde kost â€20 pp voor de jeugd (<18jaar) â€17,50. Losse BBQ deelname â€10 maar wel voor 28 juni doorgeven!

Heb je nog vragen stel ze gerust. Bericht navigatie