Testdag Fanatic en OudeDeurenCup Windsurfclub Aalsmeer WSCA

Hallo Windsurfer, windsurfvereniging,

Wij van de Windsurfclub Aalsmeer WSCA, hebben op 5 juli een testdag van Fanatic. Samen met North Sails kun je diverse boards en tuigages uitproberen. Vanaf 11.00 uur gaan wij beginnen. Jullie zijn allemaal welkom bij ons op de Westeinder.

Op 6 juli organiseren wij de Oudedeurensurfcup. Dan varen de Oude deuren weer tegen elkaar in wedstrijd verband. Oud wereld- en Europees kampioenen en misschien wel een Olympisch kampioen, zien elkaar weer op de jaarlijkse reünie. Samen met de vele amateurs die het ook leuk vinden om de Oude deur weer eens te varen, maken we er een gezellige wedstrijd van met een BBQ als afsluiting. Gezelligheid staat voorop

Je kunt je inschrijven op http://www.oudedeurensurfcup.nl

Misschien is dit ook iets voor jullie leden?rnAloharnPaul van Noord

Met vriendelijk groet,

Paul van Noord rn(Bestuurslid Jeugd en Lessen)
jeugdcommissie@wsca.nl