Weekend van Ter Aar, 2×5 uurs marathon groots succes

Het Weekend van Ter Aar zit er weer op. Een fantastisch weekend met een lekker veel wind waardoor ronde tijden van 5 minuten mogelijk waren. De zon liet het afweten maar dat drukte geenszins de pret.

De 25 deelnemers hadden er allemaal plezier in, en dat is waarom je in de eerste plaats mee doet. Natuurlijk doen we het ook voor de uitdaging en prestatie.

In de eindstand lijst kun je uitvinden hoeveel rondjes alle teams gevaren hebben.

(voor de PDF van de uitslag kan je op het plaatje klikken) —————->

Het team van Carlijn en Sebastiaan hebben met 80 ronden een hele bijzondere prestatie neergezet. De prestaties van de rookies Yva en Noortje mogen er ook zijn. Na 6 lessen al aan dit evenement meedoen is al bijzonder en dan ook nog 23 rondes varen maakt het helemaal  top.

Ook de masters drukten hun stempel op de uitslag. Beide mannen (Harrie en Cees) voeren maar liefst hun leeftijd aan rondes bij elkaar.

Naast dat er gevaren werd door de ene helft van het team werd  er ook goed gezorgd voor de andere helft van het team door de dames en heer achter de bar. Ook daar werd een top prestatie neergezet. Met name Carla heeft 2  dagen lang fantastisch geholpen; onmisbaar dit soort vrijwilligers!

De BBQ zaterdagavond verliep perfect. Onze master bbq chef Albert kan er wat van. Je schijnt hem te kunnen inhuren…

Zondag morgen om 08:00 stonden de ontbijttafels gereed voor de vroege vogels en dat was toch een belangrijk deel van de deelnemers.

Om de clubkas te spekken draaiden we op zaterdagavond en zondagmiddag ook nog het rad van avontuur. Bep en Carlijn zijn ongelooflijk veel bedrijven af geweest om spulletjes voor het rad te scoren. Gezien de grote hoeveelheid aan prijzen ook al een giga prestatie. Er werden veel rondes gedraaid waardoor iedereen wel een keer prijs had.