5e STA Clubevenement Junior – Senior toernooi zondag 10 september

Wat ? 5e STA Clubevenement Junior – Senior toernooi
Wanneer ? zondag 10 september 2017
Waar ? Surfclub Ter Aar
Hoe laat ? Aanwezig zijn: 10:00
Start ? 11:00
Wie ? STA Leden, familie, kennissen

Wat gaan we doen?
De afsluiting het lesseizoen op zondag 10 september wordt gecombineerd met het zogeheten Junior Senior toernooi. Op deze feestelijke dag koppelen we een junior-surfer aan een senior-surfer via een loting. Je weet dus van te voren niet of je met een super talent komt te varen of dat jij de betere van de 2 bent. De junior en senior varen samen ieder op een eigen plank.

Om voldoende senioren op het water te krijgen nodigen we ieder jaar ook de ouders, of andere min of meer surfende familieleden uit om mee te komen varen.

Aanwezig zijn 10:00, duurt tot ongeveer 15:00

Tijdens het toernooi krijgen de surfers van de donderdagavond een surfcertificaat mee, waarop in het kort de vaardigheden staan beschreven. Wij verwachten dan ook alle donderdagsurfers.
Voor een natje en een droogje wordt gezorgd op deze dag!

Hoe laat?
De start staat gepland om 12:00. Dit betekend dat je ruim op tijd aanwezig zal moeten zijn (10:00) om je plank en zeil op te tuigen en om je in te schrijven. Om 11:45 is de skippers-meeting waarin uitleg gegeven zal worden over de baan die we gaan varen, de regels en gehanteerde vlaggen.

Waar vaar je op?
Als je een eigen surfplank hebt vaar je op je eigen board. De rondbodem is toegestaan. Heb je geen eigen plank en maak je tijdens de lessen al gebruik van STA lesmateriaal dan mag je daar nu ook gebruik van maken tijdens de wedstrijd. Ook voor de meevarende ouders die geen plank bezitten zullen we proberen iedereen te voorzien van materiaal.

Wat zijn de klassen?
Er wordt niet in klassen gevaren.

Hoe schrijf je in?
De inschrijving voor de club wedstrijd vindt plaats op de dag zelf vanaf 10:30 in het clubgebouw. Deelname is GRATIS .

Namens de wedstrijd commissie van Surfclub Ter Aar en de trainers van de dinsdag, woensdag en donderdagavond groepen