Steun de surfclub, help loten verkopen voor de Grote Clubactie

Surfclub Ter Aar doet dit jaar mee aan de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een jaarlijkse Nederlandse loterij en fondsenwervingscampagne die sportclubs, verenigingen en scholen de mogelijkheid biedt om geld in te zamelen voor hun activiteiten. Naast de opbrengst voor onze club is er een nationale trekking waarbij prijzen te winnen zijn. Een aantal nieuwe prijzen dit jaar zijn een reischeque van €2.500,-, hele toffe handbagagekoffer, kampeer- en tuinaccessoires en diverse cadeaubonnen. Het kopen van een lot is een gift met een winkans!

Hoe werkt het?
Als lid van surfclub Ter Aar verkoop je loten (€3,00 per lot) via een online verkooppagina aan familie, vrienden, buren, collega’s. De verkooplink naar deze pagina wordt gedeeld in de whatsapp groep van jouw lesavond. Welke lesgroep zal dit jaar de meeste loten verkopen? De verkoopperiode van loten loopt van 23 september t/m 13 november. De trekking van de prijzen vindt plaats op 28 november.

De windsurfer LT
De Windsurfer LT is een moderne heruitgave van de oorspronkelijke Windsurfer, die in de jaren 70 en 80 populair was als ’s werelds eerste commercieel succesvolle windsurfboard. De Windsurfer LT behoudt de klassieke uitstraling en het gevoel van het oorspronkelijke board, maar heeft enkele moderne updates en verbeteringen om aan de hedendaagse windsurfbehoeften te voldoen. Het is een geweldige keuze voor zowel beginners als ervaren windsurfers die op zoek zijn naar een nostalgische windsurfervaring met moderne prestaties.

De Windsurfer LT is beschikbaar in verschillende types en maten om tegemoet te komen aan diverse windsurfers en hun vaardigheidsniveaus:

Windsurfer LT One Design: Dit is het standaardmodel dat trouw blijft aan het originele ontwerp van de klassieke Windsurfer. Het is geschikt voor beginners en ervaren windsurfers.

Windsurfer LT Performance: Dit model kan enkele moderne prestatieverbeteringen bevatten, zoals een verbeterde vin of zeilontwerp, waardoor het geschikt is voor windsurfers die meer snelheid en wendbaarheid willen.

Windsurfer LT Cruiser: Dit type is ontworpen met de nadruk op stabiliteit en gebruiksgemak, waardoor het ideaal is voor beginners of windsurfers die een ontspannen sessie op het water willen.

Windsurfer LT Longboard: Deze modellen hebben meestal een langer en breder board, wat zorgt voor meer drijfvermogen en stabiliteit. Ze zijn geschikt voor zwaardere windsurfers of voor diegenen die graag lange afstanden willen afleggen.

Windsurfer LT Junior: Speciale modellen voor jonge windsurfers, aangepast aan hun lichaamsgrootte en gewicht.

De oorspronkelijke Windsurfer plank werd in de jaren 70 en 80 populair om verschillende redenen:

Eenvoudig te leren: De Windsurfer was relatief eenvoudig te leren en toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Dit maakte het aantrekkelijk voor beginners die snel resultaten wilden zien.

Veelzijdigheid: Het ontwerp van de Windsurfer maakte het mogelijk om zowel op vlak water als op golven te windsurfen, waardoor windsurfers diverse omstandigheden konden verkennen.

Lichtgewicht: De plank was licht van gewicht en eenvoudig te vervoeren, waardoor mensen gemakkelijk hun uitrusting naar verschillende locaties konden meenemen.

Brede acceptatie: De Windsurfer had brede acceptatie en werd snel een wereldwijd fenomeen, met wedstrijden en evenementen die de sport stimuleerden.

Iconisch ontwerp: Het opvallende ontwerp van de Windsurfer plank met zijn zichtbare zeil trok de aandacht en maakte het tot een herkenbaar icoon.

Al deze factoren samen maakten de oorspronkelijke Windsurfer plank tot een zeer populaire watersportuitrusting en droegen bij aan de groei van de windsurfsport in de jaren 70 en 80. De windsurfer LT biedt de huidige generatie en herintreders de kans het windsurfen op een leuke en makkelijke manier te leren. Er zijn de afgelopen jaren veel wedstrijden in de Windsurfer LT klasse bijgekomen.