Winter is coming

❄️ Nu de winter echt is ingetreden, danken wij jullie voor weer een prachtig surfseizoen. Een jaar waarin we veel ontwikkelingen op foilgebied hebben kunnen maken. Drie goedgevulde lesgroepen met soms windstille avonden, maar ook krachtige windcondities. Een jaar met klassieke en nieuwe wedstrijdvormen, gezellige activiteiten en een fris opgeknapt clubhuis. Met een beetje geluk kunnen we deze winter nog met ijssurfers de plas op.

Dank aan alle vrijwilligers die dit jaar hebben geholpen met klussen, schoonmaken, bardiensten, onderhoud, bestuurstaken, promotie, wedstrijden, activiteiten, trainingen en clinics. 

Ondertussen wordt er door de gemeente hard aan de Geerweg en de parkeerplaatsen gewerkt. Dit kan op het moment nog voor enig hinder zorgen mocht je als bikkel toch nog even het water op willen. 🥶

Foto’s: Materiaaldag 2023