Afscheid Henk Stoltenborg als bestuurslid

Beste Surfclubleden,

Vorige maand heb ik als bestuurslid tijdens de ALV afscheid mogen nemen van een mooie periodernvan vele jaren plezier in het leiden en begeleiden en nog veel meer leuke zaken in onze club STA.

Tijdens dit afscheid waren er een aantal oud bestuursleden uitgenodigd om mij mede ‘ uit ternzwaaien’, ik was zeer verrast.

Een mooie bos bloemen en prachtig gegraveerd horloge mocht ik van de voorzitter Harryontvangen,rndit was geen vergadering meer, maar een feestje.

Er zijn voor mij veel momenten geweest, die met de opkomst van de club van groot belangzijnrngeweest, maar het belangrijkste was en is de saamhorigheid, sportiviteit en clubgeest,die mij de pushrngegeven hebben om met onze clubleden samen te werken en er ook mee door te gaan.

Veel evenementen zoals Het rondje Haarlemmermeer, 24 uurs race, maar ook Ter Aar> Alphenrnvise versa en de vele uitwedstrijden hebben onze surfclub vele kampioenen geleverd.Olympisch,rnEuropeesch, Nederlandse kampioenen en ook in de Regio, dat geeft de surfburger moed om hiermeerndoor te gaan.

Ook vrijwillegers/ouders zijn belangrijk voor onze vereniging, zoals met wedstrijden of vernieuwing,rnschoonmaken van het clubhuis, cantinediensten, het bijhouden van planken, zeilen en nog vel meer!

Al deze activiteiten hebben in de laatste jaren nog meer samenhang gekregen met vooral dernaandacht voor jeugdopleiding met vooraf scholenbezoek en open dagen om dit alles te stimuleren.

Zoals de voorzitter Harry Egberts op de ALV ons mededeelde: Wij staan er financieel goed voor,rnmaar bljiven ‘zunich’. Dat is ons motto!! Maar wel goed om bij te bouwen met vernieuwen vanrnmaterialen en het volgen van diverse opleidingen, zo kunnen jullie zien wat een Surfclub kanrnbetekenen voor onze jeugd.

Ik zou nog wel 4 A4tjes kunnen volpennen, maar alles is historie, dus nu de toekomst! Zelf blijf ikrnSaskia nog met diverse cantinewerkzaamheden helpen, zolang zij dit aangeeft.

Plezier blijven wij behouden en dat wens ik ook jullie allen toe.

Bedankt nogmaals voor de fijne en leuke enthousiaste samenwerking en veel surfplezier in hetrnkomende

Surf Seizoen 2013.

Henk Stoltenborg