CLUBTRUIEN PASSEN dinsdag 27 november

No Comments

CLUBTRUIEN PASSEN

De pasmodellen zijn binnen en we hebben inmiddels 1 pasavond achter de rug. Heb je deze avond gemist?? Niet getreurd! Er komt een tweede pasavond: dinsdag 27 november.

Zoals gezegd hebben wij gekozen voor sweaters, truien met capuchon en buidelzak voorop. De truien worden lime groen met een zwarte bedrukking. Op de voorkant komt op de linkerborst de naam van onze club te staan. Op de achterkant komt NED + nr (licentienummer, bijv NED 101) te staan en daaronder de naam + achternaam van de eigenaar van de trui. Als je (nog) geen licentienummer hebt kan dit weg worden gelaten.

Dinsdagavond 27 november houden wij een tweede pasavond!! Iedereen die geïnteresseerd is kan dan de pasmodellen (zonder bedrukking) komen bekijken en passen. De pasmodellen zijn in de definitieve kleur! Tevens zal er een voorbeeld (op papier) aanwezig zijn van hoe de bedrukking er uit komt te zien.

Kosten van de trui.
De Truien gaan tussen de â€30,- en â€35,- euro kosten. Nu is binnen het bestuur besloten dat de opbrengst van de Grote Clubactie van dit jaar, (waar onze jeugd zo goed voor heeft gelopen!!) in de truien wordt gestopt. Zo kunnen wij de truien eenmalig goedkoper aanbieden dan bovengenoemde prijs. Tijdens de pasavond zal de definitieve prijs van de truien bekend zijn.

Wij nodigen al onze leden uit om op 27 november tussen 19.30 uur en 21.00 uur in het clubgebouw aan de Geerweg de truien te komen bewonderen, passen en evt. bestellen. Want het is toch mooi als iedereen van onze club in dezelfde truien langs het water is terug te vinden!?!

De Jeugdcommissie

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment