Einde van het windsurf seizoen 2012.

No Comments

Einde van het windsurf seizoen 2012.

Het einde van alweer een windsurf lesseizoen nadert al weer snel. Afgelopen dinsdagavond, 18 september, was alweer de laatste lesavond.

Afsluiting 23 september.
Het surfseizoen wordt op zondag 23 september afgesloten met een evenement die wij speciaal voor de dinsdagavond groep organiseren. Uiteraard gaan we windsurfen, maar dit maal niet om te lessen maar vooral ook om te laten zien aan jullie ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en alle anderen die het niet willen missen, wat jullie dit jaar hebben geleerd.
Daarom schrijf het in de agenda; zondag 23 september. Aanwezig zijn om 11:00. Wij verwachten rond 15:00 klaar te zijn.

Wij als trainers van de dinsdagavond zijn ontzettend trots op jullie, niet alleen om de soms spectaculaire vorderingen, maar vooral ook op jullie als groep. Het is een individuele sport maar de meesten van jullie waren wel heel erg stapel op het ’theekransje’ rond acht uur om even te chillen met elkaar zomaar ergens op het water. Dat hoort er allemaal bij op de dinsdagavond.

Vervolg 2012/2013.
Wij kregen al een paar keer de vraag wat volgt er na de lesavonden? Kunnen we dan helemaal niet meer surfen?rnDe lesavonden zijn na 18 september dan wel gestopt maar dat betekend niet dat we stoppen met alles. Integendeel er zijn nog een aantal leuke wedstrijden te varen waar jullie van harte welkom zijn!
Zo is er aanstaande zondag 2 september een 3 uurs surfwedstrijd waar je zo aan kan meedoen. In oktober is nog een wedstrijd en de club finale wedstrijd tevens IJSpegel/ TechnoBokaal wordt op 11 november gevaren. Volg het nieuws en de informatie op de club site (www.surfclubteraar.nl) en je blijft helemaal bij.

Het lijkt nog ver weg maar je zal zien dat het zo 2013 is. In maart wordt traditiegetrouw de eerste wedstrijd van het seizoen bij onze club gevaren, en ook daar kan je zo aan meedoen.

Wij hopen uiteraard dat jullie de smaak te pakken hebben gekregen en dat wij jullie volgend jaar voor een vervolg seizoen bij ons mogen begroeten. Geheel afhankelijk van jullie vorderingen zal er een voorstel gedaan worden door ons welke trainingsavond het meest geschikt is voor jouw.

Geleend surfmateriaal.
De surfpakken en schoenen hebben jullie geleend voor één seizoen. Ga je na de lessen nog door met deelname aan de wedstrijden bij de club kan je het pak en schoentjes tot mei 2013 bij je houden. Stop je er voorlopig mee dan kun je je pak en schoentjes zondag 23 september inleveren en indien alles nog heel is krijg je de 15 euro borg weer terug.

Surfpakken kun je enkel het eerste seizoen lenen van de club. Daarna zul je er zelf op uit moeten om een pak te kopen. Met een kortingsbon die vanaf de club-site valt te downloaden kun een pak en schoentjes voordelig aanschaffen bij Siem de Jong in Delft. Delft lijkt ver weg maar je rijdt er in 35 minuutjes heen.
Er zijn overigens heel veel andere (online-)shops die aan het einde van het seizoen het een en ander in de aanbieding hebben.

Heb je nog vragen stel ze ons direct.

Cees, Martien, Maurice, Harrie en Harry

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment