Theorie Avonden; Geef je ook op ….

No Comments

Theorie Avonden Aloha allemaal!

Kan jij ook niet wachten tot de trainingen weer beginnen? Kom dan langs op een of meer van onderstaande avonden om je alvast theoretisch voor te bereiden op het seizoen.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar ned179@hotmail.com met je naam en de avond dat je komt.

Beginners Theorie Avond woensdag 23 april (19:00 – 20:00) rnKan jij ook niet wachten om weer het water op te gaan? Maar hoe zat het ook alweer? Bakboord of Stuurboord ? Afvallen of oploeven? Kan je tegen de wind in afkruizen? ….. rnAan het eind van deze avond ben je d’r weer helemaal klaar voor, en is het weer tijd om de theorie in praktijk te gaan brengen. De lessen beginnen vlak hierna weer !

Wedstrijd Theorie woensdag 19 en 26 maart (aanvang 20:00)
In twee avonden tijd helemaal bijspijkeren met handige hand-outs. De meest uiteenlopende aspecten van het wedstrijd varen komen aan bod.
Avond 1 is het meer algemene deel. rnOp Avond 2 wordt er dieper ingegaan op het materiaal en de mogelijkheden.

LESGEVEN VOOR DUMMIES datum nader te bepalenrnSpring jij soms spontaan in een boot om ff te helpen? Of heb je dat altijd al wel eens willen doen? Op deze avond zullen enkele tips en trucs te voorschijn komen over het lesgeven. Met deze kennis wordt de drempel om te kunnen helpen met lesgeven een stuk lager. Behandeld wordt o.a. de positie van de motorboot, het nauwkeurig uitleggen van boeienbanen, verdelen van aandacht, foutanalyse, communicatie, motiveren en efficiënt lesgeven. Heb je wel interesse, maar ben je nog niet op de hoogte van de beginnerstheorie? Volg dan eerst de Beginners Theorie Avond. De datum voor deze cursus is nog niet bekend, maar schrijf je in dan plannen we samen een avond.

Sebas van Grasstek

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment