WINTERSTOP: VOORBEREIDING OP NIEUW SEIZOEN

WINTERSTOP: VOORBEREIDING OP NIEUW SEIZOEN
Fittness bij Robey’™s Gym in Nieuwkoop

Hallo allemaal,

Ik heb met Robey’s gym gesproken om met leden van de surfclub voor een zeer voordelig tarief de natuurlijk aanwezige conditie op peil te houden.
Ik heb afgesproken: rn- vanaf nader te bepalen datum tot ong. maart 3 maanden 1x per week sporten.
– 1e x zoiezo gratis probeerlesrn- de lessen zijn: dinsdagavond- tai bo, woensdagavond – kick fun, donderdagavond- conditieles (bbb), vrijdagavond- fick fun, zaterdagmorgen-kick funrn Ook mag een ieder ong. 1 uur in de week gebruik maken van de fitnisapparaten, echter niet allebei, het is of lessen volgen of op de toestellen. Het volgen van lessen is echter aan te bevelen. Ook Steps of Lo/Hi -Impact behoort tot de mogelijkheden rn- 1e x gezamelijk inschrijven, geen inschrijfkosten!!!!!!!!!!, daarna kan iedereen zijn favoriete avond/ochtend uitkiezen.
Voor de hele jonge leden onder ons komt de sportschool misschien nog wat te vroeg. Die moeten zorgen dat ze gauw groot worden.
Kosten bedragen: Voor ong. 3 maanden 45 euro Dat is dus zeer goedkoop!!!!!!!!!!!!!!!
Als ik weet wie en hoeveel er meegaan kan ik start/einddatum afspreken.
En ook nog: Ieder lid van de club mag ook zijn broer, zus, pappa, mamma, opa, oma, een verre neef, of tante Jo uit Grotegast inschrijven, met ander woorden: er wordt niet moeilijk gedaan als er een niet-lid van de surfclub meekomt, dus zegt het voort, zegt het voort, hoe meer zielen, hoe meer vreugd, aarzel niet en geef je op zodat straks iedereen praat over die goddelijke lijven van de surfclub. (en aanverwanten)

Groeten, Martien.

Voor opgaves Robey’™s Gym kan je terecht bij Martien: Martien Vermeulen