Fiets mee voor Surfclub Ter Aar met de Rabo Fietssponsortocht!!!

Fiets mee voor Surfclub Ter Aar met de Rabo Fietssponsortocht!!!

Beste Leden van Surfcub Ter Aar,

We zitten al lekker in het seizoen en hebben een aantal wedstrijden gehad. Ook de trainingen zijn weer begonnen en we zijn erg blij met de grote opkomst.

Dit mailtje sturen wij echter voor de Rabobank Fietssponsortocht. De Surfclub doet dit jaar voor de 2e keer aan deze leuke fietstocht mee. Deze fietstocht is dit jaar op zondag 10 juni, aanstaande zondag dus! We zouden het leuk vinden als jij ook meedoet om de club financieel wat te steunen door mee te fietsen.

Je kan kiezen uit 3 afstanden, namelijk 15, 30 en 50 kilometer. Deze afstanden leveren een bepaald bedrag op, wat je dus bij elkaar fietst voor jouw vereniging:rnVoor de 15km krijgt de club: †2,50
Voor de 30km krijgt de club: †5,00
Voor de 50km krijgt de club: †7,50
Voor de 100km krijgt de club: †12,50
Inschrijven is gratis!! Vergeet niet het nummer van de Surfclub Ter Aar in te vullen op je formulier, zodat de Rabobank weet dat je voor deze vereniging fietst!!!

Je kunt natuurlijk op je ‘˜eigen houtje’™ fietsen, maar we zouden het ook leuk vinden als je met ons meefietst! Er vertrekt een ochtendploeg en een middagploeg. Biede vertrekken vanaf de Rabobank in Ter Aar.

De ochtendploeg vertrekt om 10.00 uur en fietst de 30km tocht. Iedereen die mee wil in deze groep, verzamelt zich bij Saskia, op dit tijdstip bij de Rabobank.

De middagploeg vertrekt om 12.30 uur en fietst de 15 km. Iedereen die in deze ploeg mee wil fietsen verzamelt zich bij Merel, op dit tijdstip bij de Rabobank.

Als je met ons meegaat zouden we het fijn vinden als je dat even laat weten bij Saskia. Dit kan je doen via email, namelijk een mailtje sturen naar saskia733@planet.nl of een belletje plegen naar 06-50466027.

We zouden het leuk vinden als je ook meedoet, dus hopelijk tot zondag, en anders tot op het water!

Groetjes de Jeugd CommissiernRobin, Nick, Evelien, Sebastiaan, Carlijn, Merel, SaskiannnnHet is tijd voor de Rabo Fietssponsortocht

Sport is belangrijk. Omdat het leuk en gezond is, maar vooral omdat het mensen dichterbij elkaar brengt. Hoe jong of oud ze ook zijn en wat ze in het dagelijks leven ook doen. Sporters en supporters maken allemaal tijd vrij voor h̼n vereniging. En zoժn vereniging steunen wij natuurlijk ook.

Daarom organiseert Rabobank Groene Hart Noord op zondag 10 juni de Rabo Fietssponsortocht. Door mee te fietsen kunt u uw vereniging blij maken met en leuke sponsorbedrag. Dat doet u toch gewoon voor uw vereniging?

Alles op een rijtje: rn- Deelname is gratis.
– Starten kan vanaf 9.00 tot 13.00 uur vanaf ieder vestiging van Rabobank Groene Hart Noord. (Hoogmade, Leimuiden, Nieuwveen, Nieuwkoop, Roelofarendsveen, Rijpwetering, Ter Aar en Woubrugge)
– Finish en inleveren van stempelkaarten kan tot 17.00 uur bij de opstapplaats.
– De te verdienen bedragen per afstand zijn: 15km †2,50, 30km â€5,–, 50km †7,50 en 100km zelfs †12,50!
– Onderweg kunt u vrijblijvend gebruik maken van leuke afstaptips.
– Dit jaar een fotowedstrijd met leuke prijzen.