IJspegeltrofee/Technobokaal 11 november 2007

Surfclub Ter Aar
11 november 2007
IJspegeltrofee/Technobokaal

HEFTIGE AFSLUITING WINDSURFSEIZOEN

Het wedstrijdseizoen van de Ter Aarse windsurfclub is afgelopen zondag onder herfstachtige weersomstandigheden afgesloten.
Op het programma stond de jaarlijks terugkerende strijd om de IJspegeltrofee in de open klasse en daarbij mochten de winnaars bij de jeugd de supergrote Technowisselbokaal voor 1 jaar op de schoorsteenmantel zetten. rnNa een aantal wedstrijden met wat matige windomstandigheden was het deze keer wel raak. Met windvlagen tot een dikke windkracht 6 kregen de surfers een slalombaan voorgeschoteld. De behaalde snelheden waren enorm zodat de snelste surfers al binnen 9 minuten het parcours hadden volbracht. Zeer veel pech had Caroline Alberts die na een lelijke val met waarschijnlijk een beenbreuk naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

OPEN KLASSE
Winnaar in de open klasse werd Tomas van Zelst uit Almere met Sebastiaan Kentrop (Ter Aar) op een 2e en Saskia van Smoorenburg op de 3e plaats.

BIC TECHNO JEUGDKLASSE
Voor meer foto’s klik Hier

Carlijn Vermeulen (Langeraar) mocht als algeheel winnaar en uiteraard 1e meisje voor de 3e keer de supergrote Techno wisselbokaal in ontvangst nemen. Bij de jongens was dit keer Melvin Rademaker (Zevenhoven) de trotse overwinnaar. rnIn de groep under 15 moest Kevin Cats (Ter Aar) Jeroen van Dongen (Nieuwveen) voor laten gaan hij was deze dag niet te verslaan en werd 1e in deze klasse.
Bij de jongste jeugd was Esmee Hartveld (Nieuwveen) niet te kloppen doordat ze in alle manches de 1e plaats voor haar rekening nam.

Martien Vermeulen