9e Clubwedstrijd tevens Finale 2007

Surfclub Ter Aar
9e Clubwedstrijd rnLangeraarse Plassen
4 november 2007

CLUBKAMPIOENSCHAP VOOR NICK V/D HOORN EN MAURICE VAN GRASSTEK

In totaal hebben eenendertig deelnemers van de Surfclub Ter Aar dit seizoen met elkaar strijd geleverd om zo windsurfkampioen 2007 van Ter Aar genoemd te kunnen worden. Na een serie van in totaal negen wedstrijden kwam Nick v/d Hoorn (Ter Aar) als algeheel overwinnaar uit de bus. Zijn vaste rivaal Sebastiaan Kentrop (Ter Aar) werd op 3 punten achterstand 2e. rnOok dit keer wist Saskia van Smoorenburg (Leimuiden) zich met een 3e overallplaats in de top van het klassement te plaatsen. Uiteraard werd ze hiermee gelijk eerste dame voor Carlijn Vermeulen (Langeraar) en Merel van Lammeren (Ter Aar) die de derde plaats opeiste.


Vooral de strijd bij de jeugd was ook dit jaar bijzonder spannend, de als eerste geplaatste Maurice van Grasstek (Rijsenhout) kon ondanks een vervelende blessure nog net Melvin Rademaker (Zevenhoven) voorblijven. rnJeroen van Dongen (Nieuwveen) zag zijn inhaalrace uiteindelijk nog met een derde plaats beloond.

Afgetekend overwinnaar bij de rookies werd Esmee Hartveld (Nieuwveen) voor Kevin Koomen (Rijnsaterwoude) en Anne van Lammeren (Ter Aar) rnOok de selecte groep Masters hebben het afgelopen seizoen veel strijd geleverd met Cees van Dongen (Nieuwveen) als beste master voor Harry Egberts (Langeraar) en Harrie Kentrop (Ter Aar)
De complete uitslag staat op Uitslag wedstrijden

Martien Vermeulen.