Weekend van Ter Aar za 11 Juli & zo 12 Juli 2009

nnnnOp 11 en 12 juli is het weer zover ! Het Weekend van Ter Aar zal weer gehouden worden.

Deze klassieker die vroeger door het leven ging als de 24-uurs race, is al een aantal jaar van concept veranderd. Tegenwoordig wordt er geen 24 uur maar 2x 5 uur gevaren. Maar het team-element zit er nog steeds in. Je schrijft met z’n 2en als zijnde 1 team in. Er wordt dan afwisselend door één van de leden van het team op het water gevochten voor die fel begeerde 1ste prijs in de desbetreffende klasse.

Er worden voornamelijk veel deelnemers verwacht in de Bic Techno 293 klasse. Deze jonge, en snel groeiende klasse herbergt vele jonge talenten.

Natuurlijk is het mogelijk dat de leden van het team beiden graag op hun eigen setje varen. Dit is toegestaan, er bestaat de mogelijkheid om tijdens het wisselen van surfer, ook materiaal te wisselen. Zolang het natuurlijk maar binnen de regels van de klasse valt waarin wordt deelgenomen.

Er wordt uiteraard niet down-wind-slalom gevaren, maar een rondje/vierkant of iets dergelijks. De telpost bevind zich op het puntje van de steiger v/d club, en een ieder die vanaf de club komt kijken, staat of zit dan ook op de voorste rij om deze felle competitie te kunnen volgen. Mocht het nu even niet meer interessant zijn, dan zal het ‘Rad van Avontuur’, het Springkussen, en leuke andere activiteiten voldoende afleiding bieden.

’s Avonds staat er een BBQ op het programma waarbij er gezellig nagepraat kan worden over de eerste race-dag. rnZondag ochtend staat al vroeg een rijkelijk ontbijt klaar.

Verschijn zondag ochtend verkleed aan de start, en ding mee naar die heerlijke ORIGINALITEITSPRIJS !

Als je mee wilt doen geef je dan op via onderstaand e-mail adres, dan kunnen wij rekening houden met het ontbijt, en de BBQ. Betalen hoeft pas bij aankomst op het weekend zelf.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag. rnnamens de wedstrijd commissie

Sebastiaan van GrasstekrnVoorinschrijving voor het weekeind van ter Aar kan reeds door een email te sturen naar:

Dit onder vermelding van Weekend van Ter Aar, en de namen van de deelnemers.
…………………………………………………………………………………………….