Junior – Senior Torenooi 14 juni 2009

Junior – Senior Toernooi
Zondag 14 juni aanvang 11:00
Wat staat er te gebeuren:
Op zondag 14 juni proberen we zoveel mogelijk van onze leden en hun familie op de surfplank te krijgen. Dit gaan we doen door willekeurig een junior (16 jaar of jonger) te koppelen aan een senior (17 jaar en ouder). Samen is het dan de bedoeling om zoveel mogelijk rondjes te varen gedurende de 2 maal één uur surfen. Als je als vader of moeder ook kan surfen is dit de kans om aan je dochter of zoon te laten zien dat je het nog niet verleerd bent.
Je vaart dus samen als koppel en wel ieder op je eigen plank. Niet op toerbeurt maar tegelijkertijd. Je vaart je eigen race en aan het einde van de rit worden de rondjes van beide opgeteld om te bepalen wie van de koppels er gewonnen heeft. Natuurlijk kan je jouw maatje ook helpen om de baan zo snel mogelijk te varen, door aanwijzingen te geven. Helpen kan op allerlei manieren maar elkaar slepen mag niet.
Belangrijk is dat dit vooral een gezellig toernooi moet worden, en dat iedereen het naar het zin heeft.
Hoe wordt je gekoppeld:
Het koppelen vindt plaats door loting. De namen van de junioren in één ‘˜hoge hoed’™ en de seniorennamen in de andere ‘˜hoge hoed’™. Het lot zal dus bepalen welke namen er aan elkaar gekoppeld gaan worden.
Hoe lang vaar je:
Het is de bedoeling dat er 2 maal een manche van 1 uur gevaren wordt. Tussendoor is er een pauze van 1 uur om weer op krachten te komen en de tactiek met je surfmaat af te stemmen.
Wie is Junior en wie is Senior:
Junior ben je als je op 14 juni nog geen 17 jaar bentrnSenior ben je als je op 14 juni 17 jaar of ouder bent.
Waar vaar je op:
Als je een eigen surfplank hebt vaar je op eigen surfplank. De rondbodem is voor dit toernooi niet toegestaan. Heb je geen eigen plank dan kan je gratis een plank en zeilen van de club gebruiken. De surfclub heeft naast de 12 grote planken zoals de Whayler’™s, een 6 tal Aloa’™s en 15 BicTechno’™s dus het moet wel heel erg druk worden als er niet een plank beschikbaar zal zijn.
Waar kan je ik me opgeven:
Opgeven kan je doen door op de intekenlijst op de bar bij je naam Ja te zetten. Of door even dit te melden bij een van de organisatoren;
Harry E, Cees, Saskia, Henk, Sebas, Merel, Harrie K, Martien, Nick