Holland Windsurfing trapt zondag af voor 2010


Eerste wedstrijd bij Surfclub Ter Aar.
Op zondag 28 maart gaat de Holland Windsurfing Serie van start. De aftrap van het nieuwe seizoen wordt georganiseerd op de Langeraarseplas in Ter Aar. Al jarenlang een succesvolle wedstrijdserie van negen wedstrijden, de regionale wedstrijdserie van de Randstad. De serieuze cluboverstijgende competitie voor surfers van alle niveaus!

Zondag 28 maart is de eerste start om 11.00u stipt, de skippersmeeting is een kwartiertje eerder. Inschrijven kan op de wedstrijdlocatie en kost je maar 5,- euro. Alle informatie over de Holland Windsurfing serie lees je terug via hollandwindsurfing.nl.
Letop: De eerste STA wedstrijd zal ook op deze dag gevaren worden!

Om de wedstrijdbepalingen van de HWS 2010 er nog eens op na te lezen kan deze hier worden opgehaald: holland_windsurfing_serie_2010__wedstrijdbepalingen.pdf

Trainingsdagen
Ook in 2010 organiseert de NVW enkele trainingsdagen bij jou in de buurt. Voorafgaand op de zaterdag voor een Holland Windsurfing wedstrijd, wordt er een training op dezelfde wedstrijdlocatie georganiseerd.

Voor alle Techno293 en RS:X surfers die graag goed voorbereid van start gaan in het komende wedstrijdseizoen. Door te trainen met surfers uit de regio en niet alleen je maatjes van je eigen club, verbeter je je eigen surf niveau.

Het programma is bekend, de clubs staan al klaar om hun deuren voor je te openen. Het enige dat je nu nog moet doen is je in te schrijven via Sebastiaan van Grasstek. Zaterdag 27 maart staat de eerste training bij Surfclub Ter Aar op het programma.