Warning: Attempt to read property "display_name" on bool in /var/www/vhosts/surfclubteraar.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52

Verslag 6e Clubwedstrijd 21-10-2012

Afgelopen zondag heeft er op onze plas weer een clubwedstrijd plaatsgevonden. 10 Deelnemersrnwaarvan 2 dappere rookies die de omstandigheden trotseerden. Met een aflandige wind wasrnhet moeilijk in te schatten hoe hard het woei. Totaal werden er 6 races gevaren met wisselendernwindsterktes. Mooie strijd was er te zien bij de 7.8 fleet waar Cees van dongen uiteindelijk aan hetrnlangste eind trok. Mooie gevechten werden er ook geleverd door de Rookies. Daan de Kleer, AnoukrnWichers, goed gevaren. Blijf zo doorgaan, dan gaan jullie het nog ver schoppen met deze spirit enrninzet.

Maurice van Grasstek.