Start les/trainingsiezoen 2013

Start les/trainingsiezoen 2013

De opendag met prachtig weer is succesvol afgesloten en de eerste week van mei is aangebroken.
Deze week start dan ook het les en trainingseizoen van 2013.

Echter nog niet voor de dinsdagavond surfers want op (de laatste) Koninginnedag hebben de meeste van ons andere leuke dingen te doen. Wij zien de eerste jaars surfers graag op dinsdag 7 mei. Zorg dat je op tijd er bent 18:15, zodat we ook daadwerkelijk om zeven uur het water op kunnen.

Woensdagavond 1 mei is dus de eerste echte les/trainings-avond van het surfseizoen 2013. Als alle surfers die zich hebben aangemeld ook daadwerkelijk gaan komen is het ‘volle bak’ en staan er 20 surfers op de plank. Nick, Robin en Erwin staan er klaar voor en hebben er veel zin in.

Als er nog pakken of schoentjes ingeleverd moeten worden is dit tevens de gelegenheid om dat af te handelen. Tijdens de inventarisatie hebben een flink aantal mensen zich opgegeven voor de aanschaf van pakken en schoentjes tegen een flinke korting. Deze mogelijkheid blijft voorlopig bestaan. Meldt je hiervoor even bij de leiding en of bestuur.

Donderdagavond 2 mei is de trainingsavond voor de surfers die zich met name toeleggen op het varen van surfwedstrijden. Deze groep wordt geleid door Sebastiaan geassisteerd door Stefan en Huub.

Als het weer een beetje meezit maken we er een met z’n allen een fantastisch surfseizoen van.

Namens de Les en trainingsgroepen.
Cees van Dongen