3e STA Clubwedstrijd En Moederdag

Wat ? 3e STA Clubwedstijd, rnWanneer ? zondag12 mei 2013
Waar ? Surfclub Ter AarrnHoelaat ? Aanwezig zijn: 10:30
Start ? 12:00
Wie ? Inschrijving voor STA clubleden

Wat gaan we doen?
Op zondag 12 meil varen we de 3e club wedstrijd van dit seizoen. (Dit ondanks dat of mischien wel omdat het Moederdag is). Deze wedstrijd is een mini-marathon waarin 2 uur achtereen gevaren wordt. Afhankelijk van de wind zal er door de wedstrijd-commissie een mooi baan ingelegd worden. De baan wordt zoveel mogelijk gedurende deze 2 uur gevaren. Het aantal rondjes en doorkomst tijd is bepalend voor de stand. Voor de rookies (eerste jaars) zal er een éénvoudigere baan gevaren worden.

Hoe laat?
De start staat gepland om 12:00. Dit betekend dat je ruim op tijd aanwezig zal moeten zijn (11:00) om je plank en zeil op te tuigen en om je in te schrijven. rnOm 11:45 is de skippers-meeting waarin uitleg gegeven zal worden over de baan die we gaan varen, de regels en gehanteerde vlaggen bij de start-procedure.

Waar vaar je op?
Als je een eigen surfplank hebt vaar je op je eigen board. De rondbodem is toegestaan. Heb je geen eigen plank en maak je tijdens de lessen al gebruik van STA lesmateriaal dan mag je daar nu ook gebruik van maken tijdens de wedstrijd.

Wat zijn de klassen?
BT Open (17+)
BT U17
BT U15
Open 7.8 klasse (zeilmaat tot 7.8m2)
Open X klasse (zeilmaat en plank naar eigen keuze)
Rookie (lessers van de dinsdag avond)

Hoe schrijf je in?
De inschrijving voor de club wedstrijd vindt plaats op de dag zelf vanaf 10:30 in het clubgebouw. Kosten â€2,- .

Namens de wedstrijd commissie van Surfclub Ter Aar