STA 40 jaar! Nieuwsbrief #3 Mei 2021

[su_divider top=”no” size=”1″]

Surfclub Ter Aar

40 jarig jubileum

1981-2021

[su_divider top=”no” size=”1″]

[su_row]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Aankomende evenementen

Zondag 30 mei – STA02

STA2-Clubwedstrijd: Ga de strijd met elkaar aan! Alle leden kunnen meedoen, ongeacht niveau. Er worden 5x manches (rondjes) gevaren. Tussendoor is er 15 min pauze. Kosten zijn 2 euro pp. (11:00-16:00 uur)

Zondag 13 juni – STA03

STA3-Clubwedstrijd: Heb je je maatje niet verslagen op STA2? Hier is de volgende kans! Dezelfde opzet, maar misschien is je conditie beter en de wind gunstiger? (11:00-16:00 uur)

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Vrijwilligerstaken

Onze surfvereniging niet kan bestaan zonder onze bevlogen vrijwilligers. Om een gezond vrijwilligersbestand te houden voor nu en de toekomst verwachten wij van onze leden dat men minimaal eenmaal een vrijwillige bijdrage levert in het seizoen. Zie de link naar STA kalender 2021 hieronder waarop ieder als vrijwilliger zich kan inschrijven op een datum/tijd.

[su_button url=”https://docs.google.com/spreadsheets/d/12iT4yvmsEOSscSLHxMF2q66fgvAab1MJ/edit” target=”blank” style=”flat” size=”8″ wide=”yes” center=”yes”]STA Kalender 2021[/su_button]

[/su_column]
[/su_row]

[su_divider top=”no” size=”1″]

 

Vrije surfdag

 

Zaterdag 1 mei was de eerste vrije surfdag georganiseerd door de STAAC. Dit leverde mooie plaatjes op. Lilou Bavinck heeft laten zien hoe je correct moet optuigen en  DJ-Jordi zorgde voor de goede muzikale ondersteuning 🙂

[su_divider top=”no” size=”1″]

Windfinder – Ter Aar Surfclub

Is het mensen al opgevallen? De grote mast op het clubhuis? Dit is een windmeter van windfinder. Deze registreert de windsnelheden, richting en de temperatuur en stuurt de data direct naar de site/app van windfinder.

Zie op Windfinder live de windsnelheden, de voorspelling en de live webcam beelden. Dit geeft ieder de mogelijkheid om vanaf thuis te bepalen of je nu wel of niet je surfspullen moet pakken.

Mooie aanwinst van onze club! Dank aan Ron Verburg en Rick Oostendorp.

[su_button url=”https://www.windfinder.com/forecast/ter_aar” target=”blank” style=”flat” background=”#ef2d34″ size=”8″ wide=”no” center=”yes”]Windfinder[/su_button]

[su_divider top=”no” size=”1″]

Dilemma van het bestuur

We willen de leden zonder eigen surfmateriaal graag meer oefenmomenten aanbieden buiten de trainingen en evenementen om. Hiervoor is het idee om een gedeelde surfkluis aan te bieden, met twee surfsetjes er in. Wie interesse heeft kan een sleutel/code van deze kluis krijgen en hier altijd gebruik van maken tegen een kleine vergoeding.

Wat willen de leden? Druk op onderstaande knop om je mening kenbaar te maken.

[su_button url=”https://surfclub-ter-aar.email-provider.nl/link/17gbitemtv/ce2mbokqyo/l6dzvuysiy/rb4ustxhy0/zfp8ysbhll” target=”blank” style=”flat” size=”8″ wide=”yes” center=”yes”]Gedeelde kluis of niet?[/su_button]

Uitslag van April: Friet of niet?! Meeste leden hebben gestemd voor een Airfryer i.p.v. van een frituurpan met vet. Zodra de kantine weer open mag, zal er een glimmende airfryer staan waar gebruik van gemaakt mag worden.

[su_divider top=”no” size=”1″]

 

Rijnland waterkwaliteit – update

Route van de vrachtwagens
De vrachtwagens die de onverspreidbare bagger gaan afvoeren zullen het volladen doen op onze parkeerplaats en daarna keren om weer te vertrekken richting de Vriezenweg. Zie bijgevoegde foto. Deze werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op ma-vr van 07:00-17:00 uur. En zal starten op 17 mei t/m ongeveer eind juni/begin juli.

 

[su_divider top=”no” size=”1″]