30 mei, 2e clubwedstrijd STA

Wanneer ? zondag  30 mei 2021
Waar ? Surfclub Ter Aar
Hoelaat ? Aanwezig zijn: 09:30
Start ? 11:00
Wie ? Alle leden zijn welkom!
Kosten ? 2 euro per deelnemer

De strijd om de clubcompetitie is in april begonnen en gaat door! Op 30 mei wordt de tweede wedstrijddag georganiseerd. Hierin kan elke surfer die dat leuk vind zich weer meten met de andere clubleden. Gelukkig voor iedereen versoepelen de coronamaatregelen, buiten sporten kan en mag weer. Uiteraard houdt iedereen zich nog aan de basisregels. Op het water hoef je er praktisch niet over na te denken, op de kant houden we afstand. In de kleedkamer is een mondkapjes verplicht, zorg dus dat je die bij je hebt. Vorige editie zat alle horeca nog dicht, inmiddels niet meer, wat inhoudt dat je ook weer wat bij de bar kunt bestellen. Lekker een warm kop koffie/thee of een tosti om een beetje op te warmen als je van het water afkomt. De vrijwilligers hebben er weer zin in en staan deze dag weer voor je klaar. Wij hopen dat jullie surfers er ook weer zin in hebben en een mooi sportief gevecht op het water met elkaar aangaan. Als het weer van het pinksterweekend een beetje doortrekt kan er nog mooi spektakel ontstaan op het water! Maar goed, het weer laat zich niet voorspellen, laten we hopen op een mooi zonnetje, dat maakt alles aangenamer! Tot 30 mei, hopelijk mogen we weer heel veel surfers op het water ontmoeten!

De wedstrijdcommissie