WVTA groot succes, burgemeester op bezoek!

Afgelopen Weekend Van Ter Aar was geslaagd! Alle leeftijden mochten het gehele weekend weer meedoen. Op zaterdag kwamen de burgemeester, Robbert-Jan van Duijn, en de wethouder sport, Gerben van Duin langs op het startschot (of toeter) te geven voor de verschillende groepen. Voordat de wedstrijd van start ging mocht de surfclub na een aantal mooie woorden van de burgemeester en wethouder de vlag van gemeente nieuwkoop in ontvangst nemen. Die wapperde het hele weekend dus ook mooi langs het water.

Rond een uur of 12 starte de eerste deelnemers van ieder team onder het start signaal van de burgemeester en wethouder, hierna werden er tot 5 uur zo veel mogelijk rondes gevaren door alle teams, uiteraard wisselde de teams ook door zodat er ook wat gegeten en gedronken kon worden op de kant. Om 6 uur ging de barbecue aan waarbij er een gezellige groep van ongeveer 30 man kon genieten van een goede maaltijd en drankjes achteraf. Ook werden hier de tombola prijzen uitgedeeld waarbij Eric zelfs naar huis ging met een gloednieuwe trapeze!

 

 

Op zondag stond er helaas een stuk minder wind, de sfeer was er echter wel! Het begon al vroeg met een stel early birds die gezellig gingen ontbijten op de steiger. Daarna was het tijd voor de 2e keer 5 uur racen. De start was om 10 uur en de finish om 3 uur. Snel hierna volgde de prijsuitreiking waarbij de drie beste teams mooie bekers mee naar huis mochten nemen.

Het was een erg geslaagd weekend!