29 mei, 1e clubwedstrijd STA

Wanneer ? zondag  29 mei 2022
Waar ? Surfclub Ter Aar
Hoelaat ? Aanwezig zijn: 09:30
Start ? 11:00
Wie ? Alle leden zijn welkom!
Kosten ? 2 euro per deelnemer

De strijd om de clubcompetitie zal met deze wedstrijd beginnen! Op 29 mei wordt de eerste wedstrijddag georganiseerd. Hierin kan elke surfer die dat leuk vind zich meten met de andere clubleden. Er zullen leuke en uitdagende snelle wedstrijdbanen in het water gelegd worden. Ook voor de rookies zal er een aparte makkelijkere baan ingelegd worden. Neem in de pauze lekker een warm kop koffie/thee of een tosti als je van het water afkomt. De vrijwilligers hebben er weer zin in en staan deze dag weer voor je klaar. Wij hopen dat jullie surfers er ook weer zin in hebben en een mooi sportief gevecht op het water met elkaar aangaan. Als de wind een beetje meezit dan kan er een mooi spektakel ontstaan op het water! Maar goed, het weer laat zich niet voorspellen, laten we hopen op een mooi zonnetje, dat maakt alles aangenamer! Tot 29 mei, hopelijk mogen we weer heel veel surfers op het water ontmoeten!

De wedstrijdcommissie