STA wedstrijd Junior – Senior toernooi zondag 12 september

Wat ? STA Clubwedstrijd Junior – Senior toernooi
Wanneer ? zondag 12 september 2021
Waar ? Surfclub Ter Aar
Hoe laat ? Aanwezig zijn: 10:00
Start ? 12:00
Wie ? STA leden, familie, kennissen
Kosten? 2 euro per deelnemer

Wat gaan we doen?
De afsluiting het lesseizoen op zondag 12 september wordt gecombineerd met het zogeheten Junior Senior toernooi. Op deze feestelijke dag koppelen we een junior-surfer aan een senior-surfer via een loting. Je weet dus van te voren niet of je met een super talent komt te varen of dat jij de betere van de 2 bent. De junior en senior varen samen ieder op een eigen plank.

Om voldoende senioren op het water te krijgen nodigen we ieder jaar ook de ouders, of andere min of meer surfende familieleden uit om mee te komen varen.

Aanwezig zijn 10:00, duurt tot ongeveer tot 16:00

Hoe laat?
De start staat gepland om 12:00. Dit betekend dat je ruim op tijd aanwezig zal moeten zijn (10:00) om je plank en zeil op te tuigen en om je in te schrijven. Om 11:30 is de skippers-meeting waarin uitleg gegeven zal worden over de baan die we gaan varen, de regels en gehanteerde vlaggen.

Waar vaar je op?
Als je een eigen surfplank hebt vaar je op je eigen board. De rondbodem is toegestaan. Heb je geen eigen plank en maak je tijdens de lessen al gebruik van STA lesmateriaal dan mag je daar nu ook gebruik van maken tijdens dit evenement. Ook voor de meevarende ouders die geen plank bezitten zullen we proberen iedereen te voorzien van materiaal.

Wat zijn de klassen?
Er wordt niet in klassen gevaren.

Hoe schrijf je in?
De inschrijving voor de club wedstrijd vindt plaats op de dag zelf vanaf 10:30 in het clubgebouw. Deelname kost 2 euro .

Namens de wedstrijd commissie van Surfclub Ter Aar en de trainers van de woensdag en donderdagavond groepen