Junior-Senior Toernooi

Zondag 10 september werd het jaarlijkse Junior-Senior toernooi gevaren. Dit evenement valt onder de STA klassiekers en is ooit begonnen als wedstrijd waarbij de deelnemers zich als team inschreven en er een minimaal leeftijdsverschil van 20 jaar tussen de teamleden moest zitten. Inmiddels is het format wat bijgeschaafd. De deelnemers konden zich in de ochtend inschrijven en werden voor de wedstrijd aan een maatje gekoppeld. Alle teams en teamgenoten voeren tegelijkertijd hun rondjes en aan het eind werden de rondjes van beide deelnemers per team bij elkaar opgeteld. Helaas was er deze dag weinig wind, maar volle zon en een flinke temperatuur van 32 graden op de thermometer.

De uitslagen van het Junior-Senior Toernooi 2023:
Door de 28 deelnemers, ingedeeld in 14 teams, werden er in totaal 209 rondes gevaren. Hier kwamen uiteindelijk 3 teams van op het podium te staan.

1e teamplaats: Michiel & Jeroen
2e teamplaats: Danny & Tim
3e teamplaats: Thijs & Sjouke

Uitreiking certificaten Rookies
Na de wedstrijd werd de dag afgesloten met de uitreiking van de certificaten aan onze beginnerscursisten. De trainers deelden met veel plezier en enthousiasme de diploma’s met behaalde windsurfskills uit aan de rookies. We hopen iedereen volgend seizoen weer terug te zien op het water om de mooie windsurfsport verder te ontwikkelen.